İskenderun Spor Teknik Direktörü Kurt: İSKENDERUN SPOR’U HAKETTİĞİ YERE TAŞIYACAĞIZ”

Published on:  /   Yorum yapılmamış

 

 

Bölgesel Amatör Liginde (BAL) 5. grubunda mücadele eden 5 Temmuz İskenderun Spor, ikinci yarı hazırlıklarını Teknik Direktör Murat Kurt nezaretinde devam ediyor. Sabah ve öğleden sonra olmak üzere günde çift idman yaparak hazırlanan Turuncu Mavili ekipte futbolcuların neşelerinin yerinde olması dikkatlerden kaçmadı.

İskenderun Spor’un Teknik Patronu Murat Kurat, yaptığı açıklamada “İskenderunspor gibi mazisi başarılarla dolu köklü bir kulüpte çalışmaktan onur duyuyorum. Bizleri bu göreve layık gören başarılı olacağımıza inanan Beldediye başkanımız sayın Fatih Tosyalı’ya ve yönetim kurulumuza teşekkür ediyorum. Sorumluluğumuzun ne kadar büyük olduğunu biliyoruz. Bizler büyük İskenderunspor camiasına layık olmak için elimizden ne geliyorsa yapıyoruz. Camia olarak el ele verip hep birlikte İskenderunsporu hakettiği yerlere getireceğiz Takımımız sabah ve akşam olmak üzere günde çift idmanla çalışmalarına devam ediyor. İkinci yarıda taraftarlarımıza sahada mücadele eden oynadıgı futbolla keyif veren ve her maçını kazanmak için oynayan bir İskenderunspor izletmek istiyoruz. Bütün çalışmalarımız bu yönde devam ediyor” dedi.

 

 

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.