20 yaşındaki üniversiteli genç kitap yazdı…

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderunlu olan İskenderun Teknik Üniversitesi’nde İnşaat Teknolojisi 2. Sınıf öğrencisi, 20 yaşındaki Yazar Miraç Necati Okay’ın  ilk kitabı “Yaşama Zevki“Ateş Yayınları aracılığı  ile okurla buluştu.

Yazın dünyasına katılan genç yazar Miraç Necati Okay,  edebiyatı, kitapları çok sevdiğini belirterek kitapların kişilerin ve toplumların yaşamında izler bıraktığını belirterek okuma alışkanlığının çocukluk döneminde yaşam biçimine dönüştüğüne dikkat çekti…

Miraç Necati Okay’ın sade ve akıcı bir üslupla kaleme aldığı ‘Yaşama Zevki’ ile çocukluk   hayalini gerçekleştirdiğini belirterek kitabında hayatın gerçeklerine yer verdiğini anlattı.

Edebiyata öteden beri ilgisi olduğunu anlatan Genç yazar Miraç Necati Okay, “Küçüklüğümden beri kitaplara olan ilgim ve çok gezgin biri olduğum için bu yönlerim beni yazarlığa teşvik etti. En kısa zamanda ikinci kitabımı yayınlatmak için sponsor arıyorum. Ancak, bu kitabımda çok adet bastırmak istediğim için bana sponsor olacak kurum ve hayırsever isimler arıyorum. ” dedi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.