Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül: “Bu gün günlerden Atatürk”

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, “ Açtığı yolda hiç durmadan ilerlemeye ant içen bu millet Ata’sını asla unutmayacaktır.” dedi… 

Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, Türkiye Cumhuriyetinin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızda ayrılışının 81’inci yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.


Atatürk’ün sadece Türk ulusuna değil, tüm mazlum uluslara örnek olduğunu ifade eden Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, “Açtığı yolda hiç durmadan ilerlemeye ant içen bu millet, Ata’sını asla unutmayacaktır. Aramızdan ayrılışının 81.yıl dönümünde, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü bir kez daha minnet, şükran ve rahmetle anıyorum.”
En büyük eserim dediği Cumhuriyet’in ışığında, Atatürk ilke ve inkılaplarının ülkemizin değerlerine sahip çıkacağını söyleyen Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, mesajının devamında şunları söyledi:
“O’nun bizlere emanet ettiği şehit kanıyla sulanan bu topraklar, ebediyen Türk’ün yurdu olacaktır. Kurduğu bu güzel ülkeyi ve Cumhuriyeti muasır medeniyetler seviyesine çıkarmak her birimizin öncelikli görevidir. Bayrağımızın gölgesinde bağımsız Türkiye Cumhuriyeti sonsuza dek yaşayacaktır. Atatürk’ün aramızda ayrılışının 81’inci yıl dönümünde Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını ve bağımsızlığımız için canlarını gözünü kırpmadan veren Mehmetçiklerimizi saygı, minnet ve şükranla anıyorum. Ruhunuz şad olsun.” İfadelerini kullandı.

Belen’deki anma töreninden görüntüler…

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.