Altınözü 3. Zeytin Festivali başladı…

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Hatay’ın Altınözü ilçesinde bu yıl 26-27 Ekim’de gerçekleştirilen Altınözü Zeytin Festivali 2019 başladı.

Altınözü Zeytin ve Zeytinyağı Festivali bu yıl üçüncü kez düzenlenen ve çok sayıda etkinlikle misafirlerini konuk eden festivalin ilk gününde, temsili olarak zeytin hasadı yapıldı.

Altınözü Zeytin Festivali 2019 , Altınözü Belediyesi ve Altınözü Kaymakamlığı tarafından 26-27 Ekim tarihlerinde düzenleniyor.

Altınözü Zeytin Festivali 2019 iki gün sürecek. 26 Ekim’de Atatürk Anıtı’na çelenk sunma töreni ile başladı. Ardından sezonun ilk zeytin hasadı gerçekleştirildi.

Daha sonra festivalin açılış programı, toplu açılış töreni, zeytinyağlı yemek yarışması ve en güzel traktör süsleme yarışması yapıldı.

Canan Karatay geçen sene de bu festivale katılan Canan Karatay ile de sağlıklı yaşam söyleşisi gerçekleştirdi.

Aynı gün sanatçılar konser verecek. Konser verecek sanatçılar ise Hakkı Bulut, Gökhan Güney ve Yunus Bülbül olacaklar.

Festivalin açılış töreni sırasında bir festival kortej yürüyüşü yapıldı.

Toplu açılış töreninde ise Altın Zeytin Cam Seyir Terası, 500 Kişilik Kapalı Spor Salonu, Altınözü Belediyesi Kültür Evi ve diğer bazı eserlerin de açılışı yapıldı.

İkinci gün ise yarışmalar ve spor etkinlikleri düzenlenecek. Altınözü Zeytin Kupası Dağ Bisikleti Yarışması ve Altınözü Zeytin Aba Güreşi Müsabakaları bu etkinliklerin arasında.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.