MASAL’A YAŞAMA UMUDU

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Mesleği balıkçılık olan baba Canan Köröğlu, ev hanımı Işıl Köroğlu’nun iki çocuğundan birisi olan Masal, Arsuz’un Gözcüler mahallesinde yaşamlarını sürdüren ailenin yaklaşık iki hafta önce Antakya’da kanser teşhisi konulan 5 yaşındaki kızları Masal’ın tedavisi için sosyal medyada başlatılan kampanya ses getirdi.    Baba Canan Köroğlu tarafından Akbank İskenderun Şubesine açılan TR30 0004 6005 3388 8000 1425 06 nolu hesaba destek bekleniyor.

Hatay Toplum Gönüllülerinin de devreye girdiği kampanya amacına ulaşıyor.

İki hafta öncesine kadar hiçbir rahatsızlığı yokken aniden şişen sol bacağına kötü huylu tümör teşhisi konulmasının ardından Antakya’daki doktorların da önerisi ile Ankara’ya tedavi için gitmeye hazırlanıyor.

Sağlık Bakanlığından da destek bekleyen aile kızının bir an önce sağlığına kavuşmasını bekliyor. Arsuz Belediye Meclis Üyesi Mehmet Altun, Prof. Dr. İskender Sayek’in girişimleri ile Hacettepe’de Prof. Dr. Tezer Kutluk ile iletişime geçildiğini belirterek tedavi için ne gerekiyorsa yapılacağını ifade etti.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.