WordPress veritabanı hatası: [Can't create/write to file '/var/tmp/#sql_349f5a_0.MAI' (Errcode: 28)]
SHOW COLUMNS FROM wp_users LIKE 'author_order'

WordPress veritabanı hatası: [Duplicate column name 'author_order']
ALTER TABLE wp_users ADD `author_order` INT( 4 ) NULL DEFAULT '0'

WordPress veritabanı hatası: [Can't create/write to file '/var/tmp/#sql_349f5a_0.MAI' (Errcode: 28)]
SELECT t.*, tt.*, tr.object_id FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id INNER JOIN wp_term_relationships AS tr ON tr.term_taxonomy_id = tt.term_taxonomy_id WHERE tt.taxonomy IN ('category', 'post_tag', 'post_format') AND tr.object_id IN (37003) ORDER BY t.name ASC

ŞANLI TÜRK BAYRAĞI İSKENDERUN’DA DALGALANDI | Ekogündem Gazetesi

ŞANLI TÜRK BAYRAĞI İSKENDERUN’DA DALGALANDI

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Türkiye Cumhuriyeti’nin ulusal birlik ve egemenliğinin simgesi olan şanlı Türk bayrağı, Hatay Büyükşehir Belediyesinin katkılarıyla düzenlenen törenle İskenderun kent girişindeki Tayfur Sökmen Bulvarı’na dikildi.

25 metre uzunluğundaki direk üzerine 4×8 ebadındaki şanlı Türk bayrağımızın asılması için düzenlenen törene İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, İskenderun Garnizon Komutanı ve 39. Tugay Komutan Vekili P. Kd. Albay Ragıp Taygan, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ve çok sayıda vatandaş katılım gösterdi.

Hatay BHatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş,” İskenderun ilçemizde yaptığımız hizmetleri taçlandırmak için bir “inci” üyükşehir Belediyesi Park Bahçe Daire Başkalığı tarafından yapımı tamamlanan Tayfur Sökmen Bulvarı meydan düzenlemesi açılışı ve Türk bayrağının göndere çekilme töreninde konuşma yapan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş,” İskenderun ilçemizde yaptığımız hizmetleri taçlandırmak için bir “inci” gerekiyordu. Şanlı bayrağımızı göndere çekerek bayrak vatan ve millet sevdamızı pekiştirmiş olduk. Şanlı bayrağımız inşallah ilelebet gönderden inmeyecek ve bizler de bayrağımızın gölgesinde huzur, barış ve kardeşlik duyguları içinde yaşayacağız” şeklinde konuştu. 

 

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.