Yaşanılası bir dünya için önceliği çocuklara verdiler…

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Kurulduğu günden bu yana hayata geçirdiği projeler ve sosyal sorumluluk projelerine verdiği önemle adından sıkça söz ettiren Naciye Suna Oktay Tekin Anaokulu, yine başarılı bir projeye imza attı… Ve Yaşanılası bir dünya için önceliği çocuklara verdiler…

‘Kelebek Çocuklar’ yararına iftar yemeği İskenderun protokolü ve iş insanlarından da tam destek gördü. Başarılı bir projeleriyle ses getiren etkinlik Naciye Suna Oktay Tekin Anaokulu’un farkını bir kez daha ortaya koydu.

Kelebek Çocuklalrın iftar yemeğine İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, belediye başkan yardımcıları, hayırsever iş insanı Recep Atakaş, Kelebek Çocuklar Derneği Başkanı sanatçı Fulden Uras, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ahmet Güven, Naciye Suna Oktay Tekin Anaokulu yönetimi ve öğretmenleri katıldı. Müzik Öğretmeni Ethem Yavuz ve ekibi de enstrümanlarıyla etkinliğe destek oldu.

Dernek Başkanı, sinema ve ses sanatçısı Fulden Uras, Kelebek Çocuklar Derneğine vermiş olduğu destekten dolayı Naciye Suna Oktay Tekin Anaokulu Müdürü Hüseyin Gündüz’e ve emeği geçenlere plaket sundu.

 

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.