İskenderun Ticaret Odasına ziyaret

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Basra Ticaret Odası Başkanı Majed Mozan, Limakport İskenderun Genel müdürü Gündüz Arısoy, Genel müdür yardımcısı Mehmet Ünlü ve Basra’dan gelen heyet, İTSO ya nezaket ziyaretinde bulundular.

Basra Ticaret Odası Başkanı Majed Mozan’ İskenderun’un sanayi ve liman şehri olduğunu belirterek, “İskenderun Körfezi ülkemize çok yakın, İki ülke arasında ticaretin geliştirilmesini hedefliyoruz tarihte olduğu gibi Irak ve İskenderun arasındaki ticaretin yeniden canlanması için iş dünyası olarak bizler üzerimize düşen görevleri yapmalıyız. Bu manada sizleri ülkemize Basra’ya davet ediyoruz” şeklinde konuştu. dedi.

Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İskenderun Limanının her geçen yıl kapasitesini hızla arttırdığına vurgu yaparak, “İskenderun limanı, Ortadoğu’ya en yakın ve en önemli limanımız. Bölgemiz sanayi, filtre, tarım ve hizmet sektöründe her geçen yıl hızla gelişmektedir. Tabi Basra ile bölgemiz iş dünyasını buluşturmak için İTSO olarak bizler de yönetim kurulu üyelerimiz ile yapacağımız görüşmelerin ardından limanımız ve İskenderunlu iş insanlarımız ile birlikte Basra’ya bir iş gezisi düzenleyebiliriz. Nazik davetiniz için teşekkür ediyoruz. Burada amaç iki şehir arasındaki ticari ve kültürel ilişkilerin artmasına katkı sunmak olacaktır” şeklinde değerlendirmelerde bulundu.
Basra Ticaret Odası Başkanı Majed Mozan, Limak Port Genel müdürü Gündüz Arısoy Genel müdür yardımcısı Mehmet Ünlü’nün ziyaretinde, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İTSO yönetim kurulu üyeleri Müfit Tennioğlu, Selma Yılmaz, Yusuf Yılmaz, Özler Lojistik yönetim kurulu üyesi Bilal Öz yer aldı.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.