İSKENDERUN LİMANI CANLANACAK

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Mersin Gümrük Müşavirleri Derneği’nden LimakPort İskenderun’a ziyaret

LimakPort İskenderun Limanı Transit Bölge İş Geliştirmeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Ünlü ve Müşteri Hizmetleri Müdürü Ayşen Aşçı, Mersin Gümrük Müşavirleri Derneği Başkanı  Hüseyin Sarıdağ  ve yönetim kurulu üyelerini LimakPort İskenderun’da ağırladı.

Mersin Gümrük Müşavirleri Derneği LimakPort İskenderun’u ziyaret ederek Irak başta olmak üzere Ortadoğu transit hattının İskenderun körfezinde yoğunlaşması çalışmaları ile ilgili  görüş alışverişinde bulundular.

Körfezden Ortadoğu’ya yük trafiği artacak

Hürmüz Boğazında Ve Orta Doğu coğrafyasında yaşanan sıcak gelişmeler dolayısı ile İskenderun Körfezi’nden Ortadoğu’ya yük trafiği artacak.

Limakport İskenderun Limanı Transit Bölge İş Geliştirmeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Ünlü, Limanın işleyişi ve Irak başta olmak üzere Ortadoğu  transit yük taşımacılığının İskenderun körfezine yoğunlaşması çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Mersin Gümrük Müşavirleri derneği başkanı  Hüseyin Sarıdağ yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Limakport İskenderun Limanı Transit Bölge İş Geliştirmeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Ünlü ve Müşteri Hizmetleri Müdürü Ayşen Aşçı ile görüştüler.

“Hürmüz Boğazı ve Orta Doğu İskenderun Limanını canlandıracak!”

Limanın işleyişi ve Irak başta olmak üzere Ortadoğu  transit yük taşımacılığının İskenderun körfezine yoğunlaşması çalışmaları hakkında bilgilendirilme toplantısının yapıldığı ziyarette  konuşan Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Ünlü, önümüzdeki dönemde Hürmüz Boğazında ve Orta Doğu coğrafyasında yaşanan sıcak gelişmeler yüzünden İskenderun Körfezi’nden Ortadoğu’ya yük trafiğinin artacağının altını çizdi. Irak ve İran’da çeşitli temaslarda bulunduğu ziyaretlerdeki gözlemlerini de  heyetle paylaşan Mehmet Ünlü İskenderun limanının Mersin limanına göre bir çok avantajı bünyesinde barındırdığını belirtti. Daha öncede Mersinli lojistikçilere, İskenderun’da ofis açma çağrısı yaptığını belirten Ünlü  İskenderun’un lojistik potansiyelinin yakın gelecekte beklentilerin üzerinde artacağını kaydederek çağrısını bu kez Mersin Gümrük Müşavirleri derneği aracılığı ile yeniledi.

“Bölgenin ve İskenderun Limakport’un hizmetlerinden ve avantajlarından yararlanın”

Ünlü, “Mersin’deki işinizi koruyun, devam ettirin ama büyüme alanı olarak İskenderun’u tercih edin. Şimdiden oradaki yapılanmanızı tamamlayarak gelecekte oluşacak büyük pastadan daha fazla pay alabilirsiniz. Bölgenin ve İskenderun Limakport’un hizmetlerinden ve avantajlarından yararlanın” dedi.  Mersin Gümrük Müşavirleri derneği başkanı  Hüseyin Sarıdağ ise Limakport  ve bölgede yaşanan  ticari gelişmeleri yerinde görmek ve bilgi almak amacı ile bu ziyareti gerçekleştirdiklerini ve son derece verimli geçtiğini belirterek memnuniyetini dile getirdi.

 

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.