Arsuz’da Milli Birlik Günü Kutlamaları

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Hatay’ın Arsuz ilçesinde 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü Programı düzenlendi.

15 Temmuz 2016 tarihinde ülkemizde  yaşanan hain darbe girişiminin 3. yıl dönümü tüm yurtta olduğu gibi Arsuz’da çeşitli etkinliklerle anıldı.Hafta boyunca camilerde mevlidi  şerif okunması,şehit aileleri ve gazilerimiz ile birlikte şehitlik ziyareti  organizasyonu gibi etkinliklerle devam eden programda 15 Temmuz Pazartesi günü saat 11:00 da şehit  aileleri ve gazilerimizle birlikte yapılan şehitlik ziyareti gerçekleşti.Öğle namazı sonrası şehitlerimiz için mevlidi şerif okunurken akşam 20:00’da Arsuz kent meydanında yoğun bir katılımla demokrasi nöbeti programı düzenlendi.

Programa Belen Kaymakamı Arsuz Kaymakam Vekili Hayrettin BASKIN ,Garnizon Komutanı Cengiz ÇOBAN, Belediye Başkanı Dr. Asaf GÜVEN , Emniyet müdürü Halil KARABACAK , kurum amirleri , Siyasi ve Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri , muhtarlar , basın mensupları , şehit yakınları ,gazilerimiz katıldı.

Mahallelerden katılımcılar, otel ve misafirhanelerde bulunan misafirlerin de yoğun katılımı ile düzenlenen program şehitler için saygı duruşu ve istiklal marşının okunması , kur’an-ı kerim tilaveti , günün anlam ve önemini belirten konuşmalar, video sunumları ,ilahilerin okunması ve mehteran gösterimi ile 15 temmuz saat 20:00 da başlayıp 00:30 da  demokrasi nöbeti programı ile son buldu.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.