WordPress veritabanı hatası: [Can't create/write to file '/var/tmp/#sql_349f5a_0.MAI' (Errcode: 28)]
SHOW COLUMNS FROM wp_users LIKE 'author_order'

WordPress veritabanı hatası: [Duplicate column name 'author_order']
ALTER TABLE wp_users ADD `author_order` INT( 4 ) NULL DEFAULT '0'

WordPress veritabanı hatası: [Can't create/write to file '/var/tmp/#sql_349f5a_0.MAI' (Errcode: 28)]
SELECT t.*, tt.*, tr.object_id FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id INNER JOIN wp_term_relationships AS tr ON tr.term_taxonomy_id = tt.term_taxonomy_id WHERE tt.taxonomy IN ('category', 'post_tag', 'post_format') AND tr.object_id IN (31816) ORDER BY t.name ASC

“Açık Kapı” Çözüme Kapı Aralayacak | Ekogündem Gazetesi

“Açık Kapı” Çözüme Kapı Aralayacak

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İçişleri Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığı tarafından, vatandaşlarımız ile en üst düzeyde iletişimin kurulması, kamu hizmetlerine kolay erişimin sağlanması, vatandaşlarımızın talep ve beklentilerinin etkin ve hızlı bir şekilde alınarak takip edilmesi amacıyla oluşturulan AÇIK KAPI uygulaması İskenderun’daki hizmet binasında  çalışmalara başladı.

Valilikler bünyesinde ve büyük ilçelerde kurulması öngörülen AÇIK KAPI, çok yönlü hizmet verecek olması kurum ve kuruluşlarla iştişare içerisinde yapacağı çalışmalarla vatandaşın sorununa kapı aralayarak çözüm bulmayı hedefliyor.

Çay Mahallesi Beş Temmuz Caddesi Kaymakamlık Hizmet Binası Zemin Kat İskenderun/HATAY adresinde oluşturulan AÇIK KAPI bürosunda; Kaymakamlık, Belediye ve Sosyal Hizmet Merkezi temsilcilerinden oluşmak suretiyle vatandaş diyaloğu iyi olan ve sorun çözme yeteneğine sahip 3 personel görevlendirilen personel İçişleri Bakanlığı tarafından da eğitime tabi tutuldu.


16 Temmuz 2019 Salı günü itibariyle hizmete başlayan AÇIK KAPI bürosu marifetiyle; Vatandaşlarımızın yüz yüze, web sitesi ya da mobil uygulama üzerinden başvuru yapabilmesi mümkün kılındı. Vatandaşlarımızca gerçekleştirilen başvurular elektronik sisteme kaydedilmek suretiyle ilgili/yetkili birimlere yönlendirilmesi sağlanmakta ve mümkün olan en kısa sürede şikâyet/taleplerin sonuçlandırılması için gayret gösterilecek. Vatandaşlarımız sürecin her aşamasını, başvuru numarasıyla internet üzerinden ve mobil telefonuyla takip edebilmesi mümkün olduğu ifade edildi.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.