Vali Doğan: Hatay’ın yemek sunumunu iyi yapmalıyız

Published on:  /   Yorum yapılmamış

6-7 yüz lezzetiyle  adından söz ettiren Hatay mutfağı, gastronomi şehri olarak yemek çeşitlerinin sunumunu çok daha iyi yapması gerektiğine dikkat çeken Hatay Valisi Rahmi Doğan, lokanta ve restaurantlarda yöresel çeşitliliğin artması gerektiğini belirtti.

Hatay Valisi  Rahmi Doğan Başkanlığında Hatay İl Kültür Turizm Müdürlüğü ve DOĞAKA koordinasyonunda Hatay 2018-2023 İl Turizm Stratejisi ve Eylem Planı Çalıştayında konuşan Hatay Valisi, Hatay’ın türizm sektöründe atak yapması için göreve geldiği günden bu yana çalışmalalrını hummalı bir şekilde sürdürüyor.

Hatay’ın çok önemli değerleri olduğunu vurgulayan Vali Doğan, sivil toplum kuruluşları, kurumların el ele verip çalışma yapması ve Hatay’ın en iyi şekilde Türkiye ve kamuoyunun gözdesi haline getirlmesi gerektiğini ifade etti.

29 Mayıs 2019 Çarşamba günü saat 10.30’da Ottoman Palace Otelde başlayan Çalıştay’a Vali Doğan’ın yanı sıra MKÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan Kaya, Vali Yardımcısı Mahmut Hersanlıoğlu, Antakya Kaymakamı Orhan Mardinli, Defne Kaymakamı Nevzat Şengök, Reyhanlı Kaymakamı Fatih Çobanoğlu, İl Kültür ve Turizm Müdürü Hüsnü Işıkgör, ATSO Başkanı Hikmet Çinçin, HESOB Başkanı Abdülkadir Teksöz, DOĞAKA Genel Sekreteri Onur Yıldız, Arsuz Belediye Başkanı Asaf Güven, Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, Erzin Belediye Başkanı Ökkeş Elmasoğlu, kurum il müdürleri, sektör temsilcileri ve STK’lar katılmıştı.

 

  

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.