Millet Parkında hayvanlar mutlu

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Geçtiğimiz haftalarda hayvanseverlerin protestosunun yaşandığı Millet Parkında şimdiler evcil hayvanlar, sahipleri eşliğinde rahatça dolaşıyorlar.

 

Evcilhayvanlar mutlu, sahipleri mutlu,  en çok da çocuklar mutlu Millet Parkında… Çocuklar gönül rahatlığı ile kedi ve köpekleri sevebiliyor. “Köpeklerin parkta tassmasız dolaştırılması, ve tuvaletlerinin parklara yaptırılması yasaktır” diye levha konulması ile ilgili yazıyı okuyan vatandaş, isnan sağlığı ve hijyen için kararı olumlu bulduklarını ifade ediyorlar.

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’nın soruna çözüm bulmasını olumlu karşılayan İskenderunlular, verilen kararı yerinde bulduklalrını ifade ediyor.

Göreve geldiği günden bu yana toplumun gözünde iyi bir konum elde eden İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, yaptığı sosyal belediyecilik çalışmalarıyla göz dolduruyor.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.