AKİB Alternatif Bank ile İşbirliği Protokolü İmzalıyor…

Published on:  /   Yorum yapılmamış

AKİB (Akdeniz İhracatçı Birlikleri), ihracatçılarının finansal ihtiyaçlarına çare olmak amacıyla Alternatif Bank ile özel bir protokole imza atıyor.

 

Bölgemizdeki yaklaşık 15.000 ihracatçı firmaya hizmet veren AKİB, ihracatçıların kaynak ihtiyaçlarına Alternatif Bank’ın ihracata destek olmayı amaçlayan vizyonuyla destek olmak için işbirliği protokolü imzalayacak.

İmzalanacak protokol ile Alternatif Bank; işletme, ihracat, yatırım kredileri, gayri-nakdi krediler, ödeme ve tahsilat işlemleri, dış ticaret işlemleriyle birlikte sigorta ve leasing gibi bankacılık dışı işlemlerde AKİB üyelerinin ihtiyacına özel olarak şekillendirilecek avantajlı hizmet ve çözümler sunacak.

Alternatif Bankayrıca, ortağı olan The Commercial Bank’ın Katar, Umman, Ortadoğu ve Kuzey Afrika Bölgesi’ndeki gücüyle de ihracatçılara yeni pazarlara girmelerinde destek olacak.

Konuyla ilgili açıklama yapan AKİB Koordinatör Başkanı Ali Uğur ATEŞ; “İhracata en çok ihtiyacımız olan bu günlerde tüm gücümüz ve kurumlarımızla ihracatçının yanında olmalıyız, ihracatçımızın en önemli sorunu olan finans sorununu bu tarz işbirlikleri ile çözmeye çalışacağız” dedi.

8 Mayıs 2019 Çarşamba günü 13.30’da AKİB!in Mersin ofisinde yapılacak işbirliği protokolü imza törenine tüm basın mensuplarımız davetlidir.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.