Pazarda zabıta denetimi

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Kırıkhan Belediye Zabıta müdürlüğü ekipleri Çarşamba pazarında denetlemelerde bulundu.

Konuyla ilgili açıklama yapan Zabıta Müdürü Ahmet Mazlum; “ Toplumumuzun sağlığı her şeyin üstündedir. Bu bağlamda her zaman olduğu gibi vatandaşlarımızın sağlıklı ve huzurlu bir şekilde gönül rahatlığıyla alışverişlerini yapmaları için gerekli denetimlerimizi yapıyoruz.

Çarşamba pazarımızda ki yaptığımız denetimlerde, kuru gıda, sebze,meyve ve süt ürünlerinin satışının yapıldığı pazar tezgâhların da, ayrıca vatandaşın aldığı ürünün kilosunda hile olup olmadığını anlamak için pazar girişlerine kurulan terazilerde alınan ürünleri yeniden tartıp kontrol ettik.
Pazar’daki tezgahları inceleyen ekipler denetimlerde ürünlerin ürün ambalajları ve ürünlerin genel hijyen kurallarına uyulup uyulmadığı kontrol edip meyve ve sebzelerde yer alan etiketlerin kurallara uygun olup olmadığına bakarak, fiyatların görünür şekilde yazılması konusunda satıcıları uyardık.

Rutin denetimlerimiz bundan sonrada devam edecektir” dedi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.