WordPress veritabanı hatası: [Can't create/write to file '/var/tmp/#sql_349f5a_0.MAI' (Errcode: 28)]
SHOW COLUMNS FROM wp_users LIKE 'author_order'

WordPress veritabanı hatası: [Duplicate column name 'author_order']
ALTER TABLE wp_users ADD `author_order` INT( 4 ) NULL DEFAULT '0'

WordPress veritabanı hatası: [Can't create/write to file '/var/tmp/#sql_349f5a_0.MAI' (Errcode: 28)]
SELECT t.*, tt.*, tr.object_id FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id INNER JOIN wp_term_relationships AS tr ON tr.term_taxonomy_id = tt.term_taxonomy_id WHERE tt.taxonomy IN ('category', 'post_tag', 'post_format') AND tr.object_id IN (28258) ORDER BY t.name ASC

Kiev’de Cristal Angel Uluslararası Saç Yarışmasına katılacaklar | Ekogündem Gazetesi

Kiev’de Cristal Angel Uluslararası Saç Yarışmasına katılacaklar

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Ukrayna’nın başkenti Kiev’de düzenlenecek olan uluslar arası saç yarışmasına katılacak bayan kuaförleri İskenderun’da buluştu.

Uluslararası Yarışma Konfederasyonu Eurasia Cup Of Hairdesing Art tarafından, Eurocup Turkey Başkanı seçilen İskenderunlu kuaför Gökhan Hamarat, 14-15 nisan tarihlerinde Ukrayna’nın başkenti Kiev’de bu yıl 17’ncisi düzenlenecek olan Cristal Angel Uluslararası Saç Yarışmasına Türkiye’nin çeşitli bölgelerinden katılacak olan en iyi 30 bayan kuaförü ile bir araya geldi.

Bu yarışmada aynı zamanda Türkiye adına jüri üyeliği yapacak olan Hamarat, Türkiye’yi en iyi şekilde temsil edeceklerini söyledi. Hamarat, “Eurocup Turkey yönetim kurulu ve başkan yardımcıları olarak Türkiye’nin alanında en iyi kuaförleri ile katılacağımız yarışmada Türk bayrağını dalgalandırmaya gidiyoruz. İnşallah kupalarımızla beraber geri döneceğiz” dedi.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.