Tosyalı: Herkesin Her Kesimin Başkanıyım

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun’da Cumhur ittifakının adayı olarak 31 Mart Yerel Seçimini kazanan Fatih Tosyalı düzenlenen törenle İskenderun belediye başkanlığı görevini Seyfi Dingil’den devraldı.

“Güzel ve başarılı hizmet yapacağım”
İskenderun Adliyesinde, Seçim Kurulundan mazbatasını aldıktan sonra belediye binasına gelen Tosyalı’yı coşkulu bir kalabalık karşıladı. Düzenlenen törende görev süresi biten Seyfi Dingil yaptığı konuşmada İskenderun’a ellerinden geldiğince hizmet etmeye gayret ettiklerini belirterek, seçimi kazanan Fatih Tosyalı’nın çok daha güzel ve başarılı hizmetler yapacağını söyledi, başarı diledi.

İskenderun’un yeni belediye başkanı Fatih Tosyalı ise seçimin bittiğini artık hizmet zamanının geldiğini söyledi. Tosyalı, “Bundan sonra tek bir amacımız var güzel olan İskenderun’u daha güzel yapmak. 250 bin nüfuslu İskenderun’un 45 mahallesine eşit şekilde hizmet etmek için gayret ve çaba göstereceğiz. Bugünlere gelmemizde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. İskenderun’da çok güzel bir seçim dönemi geçirdik, çok güzel bir seçim yapıldı ve İskenderunlu hemşehrilerimin tercihiyle şu an İskenderun Belediye Başkanıyım. Bundan sonra tek amacımız var 45 mahallemizin 250 bini aşkın İskenderunlunun, herkesin, her kesimin belediye başkanıyım, daha güzel, yaşanılabilir bir İskenderun çabası içerisinde olacağım. Bugünlere gelmemizde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Kuran’ı Kerim tilaveti ve dua edilmesinin ardından belediye başkanlığı makamına geçilerek devir teslim töreni yapıldı. Vatandaşlar, Başkan Tosyalı’yı tebrik etti.

“Artık hizmet zamanı”

Törene; Türkiye Varlık Fonu A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi ve Tosyalı Holding YK Başkanı Fuat Tosyalı, AK Parti Hatay Milletvekili Hacı Bayram Türkoğlu, Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, İskenderun OSB Başkanı Ayhan Tosyalı, İSSİAD Başkanı Recep Atakaş katıldı.

Belediyedeki devir teslim töreninden sonra, Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, belediye meclis üyeleriyle birlikte, kalabalık bir toplulukla Atatürk Anıtı’na geçerek, Ata’nın huzuruna çelenk bıraktı. İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı burada yaptığı konuşmada, “İskenderun’u ortak akılla yöneteceğiz. Artık hizmet zamanı! Mahallelerimizde ki tüm sorunları yerinde görüp, çözüme kavuşturucağız” dedi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.