Mete Aslan: “İskenderun’un İskenderunlu’nun haklarına sahip çıkmaya geliyoruz”

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Belediye Başkan Adayı Mete Aslan, Atatürk Anıt Analnında miting yaptı.  “İskenderun’un İskenderunlu’nun haklarına sahşp çıkmaya geliyoruz” diyen Aslan’ı halk coşkuyla karşıladı. Ellerinde Türk Bayrakları ve Demokrat Parti Başrakları ile alanı dolduran kalabalık, Mete Aslan’ın sözlerini attıkları sloganla keseken bir grup genç de ellerine sis bombalarıyla Anıt alalnında mini bir gösteri yaptı.

Mitinge gelenlerin taşıma seçmen olmadığını konuşmasında dile getiren Aslan, alanı dolduran kalabalığa “sizler oyunuzu nerede kullanacaksınız diye sordu. Kalabalık ise “İskenderun’da yanıtını verdi.

“SAĞ OLASIN, VAR OLASIN İSKENDERUN!”

İskenderun İttifak adayı olarak İskenderunluların oylarına sahip çıkmasını isteyen Mete Aslan, “Öngörülen kötü hava koşullarına rağmen Büyük Anıt Mitinginde İskenderun İttifakının üzerine doğan güneş bizlere zaferi müjdeledi. Tepeden tırnağa cesaretle kuşanan 7’den 70’e on binlerce hemşehrilerimle el ele, gönül gönüle birlik ve beraberliğin en güzel örneğini sergiledik. Bu heyecan ve coşkuyu 31 Mart günü yapılacak olan yerel seçimde sandığa yansıtıp memleketimiz İskenderun’a hep birlikte sahip çıkacağız. ADIM ADIM ZAFERE YÜRÜYORUZ BİZ İSKENDERUN’UZ ” dedi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.