İki kadın vekil kola

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Hatay’ın AKP’li ve CHP’li Kadın Milletvekilleri, aynı ortamda birbirlerine sarıldı, kol kola girdi ve Hatay için birbirlerine destek sözü verdi.

Hatay Kadın Girişimciler Derneği (KAGİD), hafta başında, ilimizin TBMM’deki 2 Kadın Milletvekilini aynı ortamda buluşturdu ve çiçek takdim etti. Dernek Yönetimi, katılımcı Milletvekillerin konuşmalarında birbirlerine sarılmalarına, sevgi, destek ve dayanışmadan söz etmelerine de ortam oluşturdu.
KAGİD Başkanı Tuban Güçlü, “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” etkinliğine katılan Hatay’ın 2 Kadın Milletvekili, Suzan Şahin ile Sabahat Özgürsoy Çelik’e teşekkür etti ve şu açıklamayı yaptı:
“8 Mart Dünya Çalışan Kadınlar Günü sebebiyle düzenlemiş olduğumuz organizasyona katılım göstererek bizleri onurlandıran Hatay Kadın Milletvekillerimiz Sayın Sabahat Özgürsoy Çelik ve Sayın Suzan Şahin’e teşekkürlerimizi bir borç biliriz. Hataylı kadınlar olarak, Meclis’te iki Kadın Milletvekili ile temsil edildiğimiz için çok şanslıyız. Sosyal dokusuyla Türkiye ve Dünya’da örnek teşkil eden Hatay’ımızın farklı görüşlere sahip kadınlarının birlik beraberlik mesajı verdiği bu toplantıda, çok değerli 2 Kadın Milletvekilimize ev sahipliği yapmanın haklı gururunu yaşamaktayız.”

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.