WordPress veritabanı hatası: [Can't create/write to file '/var/tmp/#sql_349f5a_0.MAI' (Errcode: 28)]
SHOW COLUMNS FROM wp_users LIKE 'author_order'

WordPress veritabanı hatası: [Duplicate column name 'author_order']
ALTER TABLE wp_users ADD `author_order` INT( 4 ) NULL DEFAULT '0'

WordPress veritabanı hatası: [Can't create/write to file '/var/tmp/#sql_349f5a_0.MAI' (Errcode: 28)]
SELECT t.*, tt.*, tr.object_id FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id INNER JOIN wp_term_relationships AS tr ON tr.term_taxonomy_id = tt.term_taxonomy_id WHERE tt.taxonomy IN ('category', 'post_tag', 'post_format') AND tr.object_id IN (26476) ORDER BY t.name ASC

Bilim Koleji yine başarıyı yakaladı… Üç yıldan bu yana bölge şampiyonu | Ekogündem Gazetesi

Bilim Koleji yine başarıyı yakaladı… Üç yıldan bu yana bölge şampiyonu

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Hatay şampiyonu olan Özel Bilim Koleji Genç Erkekler A kategorisinde il birincisi olarak bir kupanın daha sahibi oldu. Özel Bilim Koleji, il şampiyonu olarak ilimizi Türkiye şampiyonasında temsil edecek. 

Okullar arası  müsabakalarda adından söz ettiren Bilim Koleji, sporda başarıyı gelenek haline getiren okul takımlarından.  Bilim Koleji Erkek Futbol Takımı okul müsabakalarında il finaline kalan bölgedeki tek okul olma özelliğini de taşıyor.

Üç senedir il finaline kadar gelebilen ve bu yıl şampiyonluk kazanan bölgenin tek okulu olduklarını belirten Özel Bilim Koleji Kurucu Müdürü Salih Yazgan, başarının sırrını çalışma, azim, hırs ve disiplin olarak tanımladı.

Yazgan, gelenek haline gelen bu başarılardan dolayı başta Beden Eğitimi öğretmeni İbrahim Alıcı olmak üzere, emeği geçen tüm öğrencilerini kutladı.

 

Özel Bilim Koleji Kurucu Müdürü Salih Yazgan “Özel Bilim Koleji il şampiyonu olarak Hatay’ı Türkiye şampiyonasında en iyi şekilde temsil edecek. sporun bütün güzelliklerini sevgi barış ve kardeşlik içinde öğrencilerimizle birilikte yaşamak istiyoruz” dedi.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.