Vasi Köse ve arkadaşları Kuytu Yayınlarını kurdu

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Kırıkhan Kültür ve Sanat Derneği Başkanı Gazeteci A.Vasi Köse ve arkadaşları Kuytu Yayınlarını kurdu. Köse, edebiyat dünyasına yeni soluk getimek amacıyla yola çıktıkan  Vasi Köse ve beraberindeki arkadaşları, Ankara merkez ve Hatay şube olarak resmi işlemlerini tamamladıklarını belirtti.

Ömrüm edebiyata emek vermekle geçti. Emek vermekle de devam edecek. Kendi yayınevimizi kurup kalemi güçlü, taşranın nadide seslerini Anadolu’nun dört bir yanına tanıtma hayalim vardı. Gün itibarı ile Ankara merkez ve Hatay şube olarak resmi işlemlerimizi tamamlamış, yayınevi olarak edebiyata yeni bir soluk katmak, gerçek kalemleri vitrine taşımak üzere göreve hazırız.

Ankara Kızılay ve Hatay Kırıkhan’da ki ofislerinin oluşumunu da tamamlayan Kuytu Yayıncılık, Ankara sorumlusu Barış Çelimli, Hatay sorumlusu Musa Göçer, Hakla İlişkiler Müdürümüz; Gazeteci ve Kırıkhan Kültür ve Sanat Derneği Başkanı
A.Vasi Köse, Mehmet Baki Arık  ile birlikte yedi kişilik editör ekibi, “yolu edebiyattan geçen, yazarı seven ve sisteme yem etmeyen bir anlayış ile bütün kalemdaşlarımızı kucaklamayı, birlikte yürümeyi hedefliyoruz. Hayata söylediğimiz güzel şarkıların karşılığını görmek, gerçek edebiyatı gün yüzüne çıkarmak ve öpülesi kalemleri selamlamak üzere bütün dostlarımızı desteğe bekliyoruz…” dediler.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.