Türk Eximbank İskenderun İrtibat Ofisi açıldı

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Hatay Valisi Rahmi Doğan, Türk Eximbank İskenderun İrtibat Ofisinin açılışını yaptı.
22 Ocak 2019 Salı günü saat 16.30’da düzenlenen açılış törenine Vali Doğan’ın yanı sıra Hatay Milletvekili Suzan Şahin, İSTE Rektör Vekili Prof Dr Mevlüt Aktaş, Eximbank Genel Müdürü Adnan Yıldırım, İTSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, başta Recep Atakaş, Nuri Üysen, Yakup Bozatlı’nın aralarında bulunduğu birçok ihracatçı ve işinsanı da katıldı.
Vali Doğan ve beraberindekler, Türk Eximbank İskenderun İrtibat Ofisi’nin açılış kurdelesini keserek Ofis’te incelemelerde bulundu. Vali Doğan Genel Müdür Yıldırım ve Hatay Milletveliki Şahin ile bir süre sohbet etti. İrtibat Ofisi’nin İskenderun İlçemize ve yatırımcılarımıza hayırlı olması temennisinde bulunan Vali Doğan, bu açılışın İskenderunlu ihracatçılarımızın finansman ihtiyaçları için önemli ve stratejik bir adım olduğunu ifade ederek ofis personeline çalışmalarında başarılar diledi.
Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.