İskenderun Lisesi 1967 yılı mezunları buluştu

Published on:  /   1 Yorum

İskenderun Lisesi 1967 yılı mezunlarından bir grup eski arkadaş 52 yıl sonra Fenerbahçe burnundaki Khalkedon’da bir araya geldi.

Yapılan buluşmada Öğrenciler, kendilerine eğitim veren öğretmenlerini de unutmadı. O yıllardaki edebiyat dersi öğretmeni Seda Parmaksız, eski öğrencilerini karşısında görünce gözyaşlarını tutamadı

Sefa Gömdeniz’in düzenlediği buluşmada aralarında hayırsever iş adamı Nuri Üysen’in de bulunduğu 40 eski arkadaş, Lise yıllarını, öğrencilik anılarını yâd ederek duygusal anları paylaşma fırsatını değerlendirdiler.

İskenderun Lisesi 63-67 Mezunları grubunun üyeleri birbirlerine sarılarak özlem giderdi. Duygusal anların yaşandığı kahvaltıda anılarını tazeleyen eski dostların mutluluğu gözlerine yansıdı.

Yıllar sonra bir araya gelmenin mutluluğunu yaşayan, 70 yaşlarındaki, eskimeyen İskenderun Liseliler topluca fotoğraf çektirdi ve en kısa zamanda tekrar buluşmaküzere sözleşerek ayrıldı.

Kategori:

1 Yorum

  • Sadi Çetin
    Reply

    Merhaba; 1966-67 yılı 6 fen iskenderun lisesi mezunları ile görüşmek istiyorum. Tlf:0536 607 34 75

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.