İSKENDERUN BELEDİYE BAŞKANI SEYFİ DİNGİL: EĞİTİME DESTEK OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, eğitime destek vermeye devam edeceklerini belirtti.

Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Yunus Emre İmam Hatip Orta Okulunda İskenderun İlçe Müftülüğünün Aile ve Dini rehberlik bürosu tarafından düzenlenen “İnternet ve Sosyal Medyanın Verimli Kullanımı” konulu seminere katıldı.

EĞİTİME TAM DESTEK

En büyük yatırımın insana olan yatırım olduğunu belirten Başkan Seyfi Dingil,”sık sık okullarımızı ziyaret ediyor, düzenlenen etkinliklere seminerlere katılıyoruz. Okullarımıza öğrencilerimize her zaman belediyemizin imkânları ölçüsünde destek oluyoruz. İnternet ve Sosyal Medyanın Verimli Kullanımı da son derece önemli bir konu. Değişen ve gelişen dünyada yaşanan gelişmelere kayıtsız kalmamak gerekir. Bu konferansın düzenlenmesinde emeği geçenleri tebrik ediyorum” dedi.

BAŞKAN SERGİ AÇILIŞINA KATILDI

Belediye Başkanı Seyfi Dingil daha sonra İskenderun Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinde Erasmus+KA347 “Haydi Suriyelileri Konuşalım” projeleri kapsamında düzenlenen “Ben Suriyeliyim, Ben de İnsanım” temalı sergisinin açılışına katıldı. Başkan Seyfi Dingil, serginin düzenlenmesinde emeği geçenleri tebrik ederek sergi sonunda öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.