WordPress veritabanı hatası: [Can't create/write to file '/var/tmp/#sql_349f5a_0.MAI' (Errcode: 28)]
SHOW COLUMNS FROM wp_users LIKE 'author_order'

WordPress veritabanı hatası: [Duplicate column name 'author_order']
ALTER TABLE wp_users ADD `author_order` INT( 4 ) NULL DEFAULT '0'

WordPress veritabanı hatası: [Can't create/write to file '/var/tmp/#sql_349f5a_0.MAI' (Errcode: 28)]
SELECT t.*, tt.*, tr.object_id FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id INNER JOIN wp_term_relationships AS tr ON tr.term_taxonomy_id = tt.term_taxonomy_id WHERE tt.taxonomy IN ('category', 'post_tag', 'post_format') AND tr.object_id IN (24858) ORDER BY t.name ASC

‘Zaman Kimseyi Beklemez’ için imza günü | Ekogündem Gazetesi

‘Zaman Kimseyi Beklemez’ için imza günü

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Palmiye Hastanesi Genel Koordinatörü Seval Kirmit Yazar, ilk kitabı ‘Yaşam Parodisi’ ile edebiyat dünyasına adım atmasının ardından şimdide ikinci kitabı, ‘Zaman Kimseyi Beklemez’ için imza günü düzenliyor.

Seval Kirmit Yazar, Yaşam Parodisi ile Zaman Kimseyi Beklemez adlı eserlerini 21 Aralık 2018 Cuma günü 10.00-19.00 saatleri arasında Park Forbes giriş katında düzenleyeceği imza gününe tüm okurlar ve kitapseverler ile bu gün buluşuyor.

İlk kitabı  ‘Yaşam Parodisi’ ile okurdan takdir alan Seval Kirmit Yazar’ın Zaman Kimseyi Beklemez adlı kitabı yayınevi tarafından bu ay tüm kitabevi raflarındaki yerini aldı.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.