Belen ve İskenderun Ak Partide iki kadın Başkan görevde

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Belen ve İskenderun’da iki kadın ilçe yöneticisi İlçe Başkanlığına getirildi. Kadem Hatay İş Dünyası ve Ekonomi Komisyonunda da görevli  olan İskenderun İlçe Yönetim Kurulu üyesi Pakize Ulutaş Kurtul ile, Maliye Bakanlığı’ndan emekli Fidan Sarcan’da üniversite mezunu. 

Her iki ilçe Başkanı Belen Adalet ve Kalkınma Partisi İlçe Başkanı Abdullah Önder ve İskenderun İlçe Başkanı Bestami Bilgili’nin Belediye Başkanlığı aday adaylığı dolayısı ile görevinden istifa etmesi ileİskenderun ve Belen’de ilçe yöneticisi kadınların çalışması, Belediye seçimlerinde başarıyı da getireceğine inanılıyor.

İskenderun İlçe Baikanlığında görevlendirilen Fidan Sarcan ve İskenderun İlçe Teşkilat Başkanı Fidan Sarcan, çevresinde sevilen isimler olarak da ön planda.

Ak Parti,  siyasette ortamın her geçen gün ısındığı bu ortamda 31 Mart 2019 seçimlerine Belen ve İskenderun dahil tüm ilkçelerde iddialı hazırlanıyor.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.