BAŞKAN CULHA,“TUFANLAR MOBİLYA” AÇILIŞINA KATILDI

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Gözcüler Mahallesinde Tufanlar Mobilya Mağazasının açılışına katılan Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, hayırlı olsun dileklerini iletti.

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha’nın yanı sıra açılışa, Arsuz İlçe Emniyet Müdürü Halil Karabacak, CHP Arsuz İlçe Başkanı Faik Çekin, Meclis Üyeleri, Başkan Yardımcıları, Kanaat Önderleri ve Muhtarlar katıldı. Halkında yoğun ilgi gösterdiği açılışta Başkan Culha, “ Bugün Tufanlar mobilyanın açılışını yapıyoruz. Aslında açılışını yapmıyoruz. Bu firma kırk yıldır bu bölgede hizmet vermektedir. Uzun süredir bu bölgemizde hizmet veren köklü firmalardan birisi. Ama kısa bir süre evvel yaşanan talihsiz bir kaza sonucu, kötü olay sonucu bu merkezde hizmete bir ara verildi. Ama sağ olsun İrfan Bey hızlı refleks göstererek, çok kısa bir süre içerisinde burayı eskisinden daha güzel dizayn etmiş, daha güzel yapmış. Ve tekrar aynı yerde bu hizmeti halkımıza vermek üzere bugün açıyoruz. Böyle prestijli bir markanın burada olması bölge halkımız için yine bir şanstır. Burada gerek kendisine gerekse Bosch yetkililerine teşekkür ediyoruz. İnşallah bundan sonra da bu kaliteli ve güzel hizmeti sürdürmeye devam edecektir. Bizde bölge halkı olarak kendisine destek vermeye devam edeceğiz. Ben kendisine hayırlı olsun diyorum. Bol kazançlar diliyorum. Hepinize saygılar sunuyorum,” şeklinde konuştu.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.