HBB KUZEYTEPE DERESİ’Nİ TEMİZLEDİ

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Hatay Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı, il genelinde sel felaketlerinin önüne geçebilmek, can ve mal güvenliğini sağlamak amacıyla çalışmalar gerçekleştiriyor.

Kış ayları dolayısıyla şiddetli yağışlarda sel felaketlerinin ve çevre kirliliğinin önüne geçebilmek amacıyla özverili çalışmalarını sürdüren HBB ekipleri, Antakya ilçesindeki Kuzeytepe Deresi’nde dere ıslah çalışmalarına başladı.

Dere yatağında ki çalı çırpı, hafriyat atıkları ve molozları temizleyen ekipler, çevre kirliliğinin ve kötü kokuların da önüne geçerek olası taşkınların yaşanmasını önlüyor.

TEMİZLİK ÇALIŞMALARI HATAY’IN 15 İLÇESİNDE DEVAM EDECEK

Hatay’ın 15 ilçesindeki tüm dere yataklarındaki temizlik çalışmalarına devam edeceklerini belirten ekipler, dere yataklarını dolduran  ot, çamur ve atıkları temizleyerek hem görüntü kirliliğini ortadan kaldırmaya hem de yağan yağmurlar nedeniyle olası bir tehlikenin önüne geçileceğinin altını çizdi.

 

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.