Vali Erdal Ata’dan Belen Belediyesine Veda Ziyareti

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Cumhurbaşkanlığı 2018/202 sayılı atama kararı ile Mülkiye Baş Müfettişliğine atanmasının ardından veda ziyaretlerine başlayan Vali Ata’nın bir durağı da Belen Belediyesi oldu.

????????????????????????????????????

Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu’nun makamında gerçekleşen veda ziyaretine Belen Kaymakamı Hayrettin Baskın, Belediye Başkan Yardımcıları ve Meclis üyelerinin de katılım gösterdi. Vali Ata’nın görev yerinin değişmesi üzerine konuşan Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu; “Valim göreve geldiği günden beri ilimiz için büyük bir özveriyle çalışmış ve kazandırdığı yatırımlarla her zaman takdir toplamıştır. Yeni görev yerinin de başarılarına başarı katmasını dilerim.” Şeklinde konuştu.

Veda ziyaretinde Belen’e ve burada yaşayan vatandaşlarımıza hizmet etmenin mutluluğunu yaşadığını ifade eden Vali Ata’ya, ziyaretin ardından Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu teşekkür plaketi takdiminde bulundu.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.