WordPress veritabanı hatası: [Can't create/write to file '/var/tmp/#sql_349f5a_0.MAI' (Errcode: 28)]
SHOW COLUMNS FROM wp_users LIKE 'author_order'

WordPress veritabanı hatası: [Duplicate column name 'author_order']
ALTER TABLE wp_users ADD `author_order` INT( 4 ) NULL DEFAULT '0'

WordPress veritabanı hatası: [Can't create/write to file '/var/tmp/#sql_349f5a_0.MAI' (Errcode: 28)]
SELECT t.*, tt.*, tr.object_id FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id INNER JOIN wp_term_relationships AS tr ON tr.term_taxonomy_id = tt.term_taxonomy_id WHERE tt.taxonomy IN ('category', 'post_tag', 'post_format') AND tr.object_id IN (22750) ORDER BY t.name ASC

Mürsel Abilerinden gazeteciliği dinlediler | Ekogündem Gazetesi

Mürsel Abilerinden gazeteciliği dinlediler

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Gazete ve haberciliğin yanı sıra yerel ve ulusal basında da uzun yıllar görev yapan Mürsel Seher Gazetecilik mesleğini anlattı.

Gazeteciliğin ne anlama geldiğini, muhabirlerin nasıl haber yaptığını, fotoğraf ve kameraların ne işe yaradığını, çekilen fotoğraf ve videolar gazete ve televizyonlarda nasıl yayınlandığını detaylı bir şekilde Pamuk öğrencilerine anlattı. Basının halkı bilinçlendirmede adeta köprü vazifesi gördüğüne dikkat çeken Gazeteci Mürsel Seher, Teknolojik gelişmeler ışığında medyanın ne kadar etkili olduğunu anlattı.  Yaşanan olayların anında haber yapılarak dünya genelinde duyurulduğuna dikkat çeken  Seher, “Artık teknoloji iki elimizin arasında. Hepimizde cep telefonu ve internet var. İnternet sayesinde Dünyanın neresinde bir olay varsa anında haber yapılıyor ve bizlerde bu haberleri uydu ve internet sayesinde Televizyon  ve cep telefonlarından anında öğreniyoruz. Devir teknoloji devri ve gazetecilik mesleği de her geçen gün zorlaşıyor. Ama bizler mesleğimizi yine de yapmaya devam ediyoruz. Gazetede okunan haberler hafızalarda daha çok yer ediyor. Bu bakımdan gazete okuyarak hem yaşanan olaylardan haberdar oluyorsunuz, hem de okuma kültürünüzü hızla geliştiriyorsunuz.  Bu nedenle sizlere hem gazete hem de bol bol kitap okumanızı tavsiye ediyorum” dedi.

İskenderun’da yayım yapan yerel gazeteleri de inceleyen öğrenciler fotoğraflardan öğretmenleri yardımı ile haberler hakkında bilgi edindiler.

Çocuklar, Gazeteci Mürsel Seher’e sürpriz yaparak kendisine çiçek sundu. Pamuk Okul Öncesi Eğitim Kurumu müdürü Selma Türkoğlu da Mürsel Seher’e öğrencilere verdiği faydalı bilgilerden dolayı teşekkür etti.

 

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.