WordPress veritabanı hatası: [Can't create/write to file '/var/tmp/#sql_349f5a_0.MAI' (Errcode: 28)]
SHOW COLUMNS FROM wp_users LIKE 'author_order'

WordPress veritabanı hatası: [Duplicate column name 'author_order']
ALTER TABLE wp_users ADD `author_order` INT( 4 ) NULL DEFAULT '0'

WordPress veritabanı hatası: [Can't create/write to file '/var/tmp/#sql_349f5a_0.MAI' (Errcode: 28)]
SHOW FULL COLUMNS FROM `wp_options`

WordPress veritabanı hatası: [Can't create/write to file '/var/tmp/#sql_349f5a_0.MAI' (Errcode: 28)]
SELECT t.*, tt.*, tr.object_id FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id INNER JOIN wp_term_relationships AS tr ON tr.term_taxonomy_id = tt.term_taxonomy_id WHERE tt.taxonomy IN ('category', 'post_tag', 'post_format') AND tr.object_id IN (22412) ORDER BY t.name ASC

Aras’tan Hizmet-İş Sendikasına Ziyaret | Ekogündem Gazetesi

Aras’tan Hizmet-İş Sendikasına Ziyaret

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Hizmet-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanlığına yeniden seçilen Mehmet Yetim ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.
Görev yaptığı süre içerisinde her zaman işçilerin hakkını koruyan, emekçi ile birlikte hareket eden Hizmet-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mehmet Yetim’i eski belediye çalışanlarından ve Ak Parti Payas Belediye Başkan aday adayı Mehmet Aras ziyaret etti.
Hizmet-İş Sendikası İskenderun Şubesinde gerçekleştirilen ziyaret karşılıklı sohbet ortamında geçti. Ziyarette ağırlıklı olarak ülke ve bölge ekonomisi ile yaklaşan yerel seçimler hakkında karşılıklı fikir alış verişinde bulunuldu.
Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren Hizmet-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mehmet Yetim; “Sendika olarak yeni yönetim kurulumuz ile birlikte çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam etmektedir. Görev yaptığım süre içerisinde her zaman işçimin, çalışanlarımın alın terlerinin kurumadan haklarını olmaları için mücadele ettik ve bundan sonra da bu mücadelemiz devam edecektir. Eski belediye çalışanlarımızdan olan ve her zaman bizimle birlikte hareket eden değerli kardeşim Mehmet Aras’a çıkmış olduğu bu kutlu yolda başarılar dilerim” dedi.

 

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.