Abdullah Cömert’in ailesine saldırı gerçekleşti

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Hatay’ın Antakya ilçesinde 2 Haziran 2013’teki Gezi Parkı eylemleri sırasında polis memuru Ahmet Kuş tarafından atılan biber gazı kapsülünün başına isabet etmesi sonucu yaşamını yitiren 22 yaşındaki .

Neyse O adlı internet sitesinde yer alan habere göre, Olay bu gece saat 00.30 sıralarında Abdullah Cömert’in evinin bulunduğu Antakya’nın Gazi Mahallesinde meydana geldi. Saldırıyı Abdullah Cömert’in abisi Adnan Cömert Facebook hesabından, “Evimize saldırı var” ve “ Canımız tehlikede” şeklinde duyurdu.

 

NeyseO editörlerinin ailesinden edindiği bilgilere göre, Olayın kendi mahallesinde oturan şahıslar tarafından gerçekleştiği ve defalarca saldırıya uğradıklarını söyledi. Şahıslar tarafından mağdur duruma düşürüldüklerini, saldırgan şahısların sahte rapor alarak kendilerinden şikayetçi olduğunu aktardı. Saldırının planlı olduğunu ve polis ekiplerinin olaydan 1 saat sonra geldiğini belirtti.

 

Saldırı sırasında evde hasta annesi ve engelli kardeşiyle olduğunu, yaşadıkları korkuyla şok olduklarını ve saldırgan şahısların kalabalık olduğunu söyleyen Adnan Cömert, kalabalığında birbirleriyle akraba olduklarını belirtti. Abdullah Cömert’in vefatından öncede aralarında tartışma olduğunu ancak bu tartışmanın Abdullah Cömert’in vefatından sonra daha da çok arttığını belirten abisi, saldırganlardan birisinin kapıyı kırmak amaçlı yaptığı hamlede ayağını kırdığını başka bir saldırganın ise arabanın camlarını kırmaya çalışırken elini kestiğini ve bu durumdan da ailesi tarafından şikâyetçi olduklarını söyledi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.