Limakport İskenderun’un Milli Sporcusu Avrupa Şampiyonu

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Şehrimizi en üst seviyede temsil eden ve sayısız kupalar getiren İskenderun Engelliler Spor Kulübü’nün, Muş Engelliler takımından transfer ettiği 19 yaşındaki Mevlüt Erdenci genç milli takıma seçildi.

Milli takımımın en önemli oyuncularından biri olan Mevlüt Erdenci İtalya’da düzenlenen U22 Avrupa Şampiyonası final maçında Milli Takımımıza katkı sağlayarak Alman milli takımını 67-64 yenmemizde pay sahibi oldu. Ülkemizi tekerlekli sandalye basketbol branşında takım arkadaşlarıyla beraber Avrupa Şampiyonu yaparak ülkemizi ve şehrimizi en iyi şekilde temsil etti.
Konuyla ilgili açıklama yapan takım Kaptanı Umut Akbay ; ‘’Mevlüt’ün transferini 4 ay önce gerçekleştirdik. Kısa sürede milli takıma seçilerek Avrupa Şampiyonluğu gibi olağanüstü bir başarı kazanmasının gururunu yaşıyoruz. Sporcumuzun transferi için maddi manevi tüm imkanları seferber eden Kulübümüzün Başkanı Semir Yıldız’a ve kulübümüzün yöneticilerine, takımımız adına yaptığı sosyal sorumluluk projeleriyle takımımızın tanıtımına ve daha fazla engelli bireylere ulaşmamızı sağlayan İskenderun Şehir Kulübü yönetimi ve üyelerine, bizlere inanarak 5 yıldır maddi manevi sahip çıkan ve sporcularımıza istihdam sağlayan Limakport İskenderun Genel Müdürü Gündüz Arısoy , Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Ünlü’ye ve onların nezdinde tüm Limakport İskenderun yönetimine şükranlarımızı sunuyoruz. İskenderun Şehir kulübünün ve Limakport İskenderun yönetiminin Engellilere ve Spora göstermiş olduğu hassasiyetin tüm kurum ve kuruluşlara örnek olmasını temenni ediyoruz’’dedi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.