WordPress veritabanı hatası: [Can't create/write to file '/var/tmp/#sql_349f5a_0.MAI' (Errcode: 28)]
SHOW COLUMNS FROM wp_users LIKE 'author_order'

WordPress veritabanı hatası: [Duplicate column name 'author_order']
ALTER TABLE wp_users ADD `author_order` INT( 4 ) NULL DEFAULT '0'

WordPress veritabanı hatası: [Can't create/write to file '/var/tmp/#sql_349f5a_0.MAI' (Errcode: 28)]
SELECT t.*, tt.*, tr.object_id FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id INNER JOIN wp_term_relationships AS tr ON tr.term_taxonomy_id = tt.term_taxonomy_id WHERE tt.taxonomy IN ('category', 'post_tag', 'post_format') AND tr.object_id IN (21386) ORDER BY t.name ASC

ANTAKYA BELEDİYESİNDE SOSYAL KÜLTÜR ÇALIŞMALARI VE BELEDİYECİLİK | Ekogündem Gazetesi

ANTAKYA BELEDİYESİNDE SOSYAL KÜLTÜR ÇALIŞMALARI VE BELEDİYECİLİK

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Antakya Belediyesi sosyal belediyecilik çatısı altında öğrencilerin eğitimlerine destek olmak, ihtiyaç sahibi öğrencilerin ücretsiz olarak özel ders alabilme imkanı bulabilmeleri amacıyla kurmuş olduğu Eğitim ve Okuma Salonunda 2018 – 2019 eğitim öğretim yılı kayıtlarının devam ettiği bildirildi.

Antakya Belediyesi’nden konuyla ilgili yapılan açıklamada şunlar yer aldı; “ Antakya Belediyesi olarak sosyal belediyecilik çalışmalarımız kapsamında hayata geçirdiğimiz Eğitim ve Okuma Salonu’muzda yeni eğitim öğretim yılının startını verdik. Geleceğimizin teminatı gençlerimizin derslerine katkı sağlamak, sınavlara hazırlanırken eksiklerini gidermek, tüm öğrencilerimizin hiçbir ücret ödemeden eğitime destek kurslarımızdan yararlanma imkanı bulmaları amacıyla kurduğumuz Eğitim ve Okuma salonumuzda 2018 – 2019 Eğitim ve Öğretim yılı kayıtlarımız devam ediyor.

Antakya içerisinde ikamet eden tüm sınıf seviyelerinde ve mezun gruplarında kayıt alıyor, öğrencilerimizin gerek derslerine katkı sağlamakta gerekse sınavlara hazırlanmalarında destek sağlamayı amaçlıyoruz.

Eğitimlerine devam eden öğrencilerimizin dersleri akşam, mezun gruplarımızınki ise gündüz veriliyor. Öğrencilerimize ücretsiz kurs hizmetinin yanı sıra, ücretsiz kitap, deneme sınavları ve tarama testleri de veriyoruz.

Kurslarımıza kayıt yaptırmak isteyen öğrencilerimiz ikametgâh, kimlik fotokopisi ve öğrenci belgesi ile Bağrıyanık Mahallesi askeri kışla karşısında bulunan Eğitim ve Okuma salonumuza başvurabilirler.

Yeni eğitim öğretim döneminde Eğitim ve Okuma Salonu kursiyerlerimiz başta olmak üzere tüm öğrencilerimize derslerinde ve sınavlarda başarılar diliyoruz.”

 

KARDEŞİNLE SEVGİYLE PAYLAŞ MAĞAZASI YOKSUL VATANDAŞLARA YARDIM ELİ UZATIYOR

 

Antakya Belediyesi Sosyal Belediyecilik çalışmaları kapsamında hayata geçirdiği Kardeşinle Sevgiyle Paylaş projesinde yoksul vatandaşlara yardım eli uzatmaya devam ettiği bildirildi.

Antakya Belediyesi’nden konuyla ilgili yapılan açıklamada şunlar yer aldı; “Kardeşinle Sevgiyle Paylaş projesi iki mağaza ve bir mobil araç ile yoksul vatandaşlarımıza, hayırseverlerimiz tarafından bağışlanan yardımları ulaştırmanın gayreti içerisindeyiz. Mağazamıza gelme imkanı bulunmayan vatandaşlarımıza mobil paylaşım aracımız ile evlerine kadar yardımları ulaştırıyoruz. Haftada ortalama 70 ihtiyaç sahibi ailemiz ile hayırseverlerimiz arasında gönül köprüsü kuruyoruz. Tüm hayırseverlerimizi katkı sağlamaları için mağazamıza davet ediyoruz.”

Antakya Belediyesi’nden konuyla ilgili yapılan açıklamanın devamında hayırseverlerin evlerinden özel kurye ile yardımlar alınmak suretiyle hizmet verildiği, destek vermek isteyenlerin Antakya Belediyesi Kardeşinle, Sevgiyle Paylaş projesi ekibinden, halkla ilişkiler biriminden ya da 0326 213 16 15, 0326 221 93 33 numaralı telefonlardan proje hakkında ayrıntılı bilgi alabilecekleri bildirildi.

 ANTAKYA BELEDİYESİ GENÇLİK MERKEZİ’NDE BALE KURSLARI DEVAM EDİYOR

Antakya Belediyesi sosyal belediyecilik çatısı altında geleceğin teminatı gençlere yönelik kurduğu Gençlik Merkezi’nde ücretsiz kurslarla hizmet vermeye devam ediyor.

Antakya Belediyesi’nden konuyla ilgili yapılan açıklamada; “Gençlik Merkezi bünyesinde ücretsiz hizmet veren Bale kursları 3 aylık süreçlerde etaplar halinde 4 – 13 yaş grubu arası çocuklara haftanın iki günü birer saat eğitim veriliyor.

“Bale; dans, müzik ve dekor sanatlarının birleştirilerek kullanıldığı, çocukların kas gelişimi, vücutlarının şekillenmesi için önemli bir spor dalıdır. Balenin kendine has figürleri ve adım atışları vardır. Uzun yıllar süren, disiplinli ve özverili bir eğitimin ardından öğrenilen bale, bir gösteri sanatı olarak çoğunlukla müzik eşliğinde, dekor ve sahne giysileriyle sunulan, son derece titiz bir danstır.”

Eğitmen Gizem Eray ve Bale kursu kursiyerleri, zamanlarını güzel bir şekilde geçirerek öğrenme ve eğlenme imkanı sunan Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci’ye ve Antakya Belediyesi’ne teşekkür etti.

Antakya Belediyesi Gençlik Merkezi bünyesinde verilen bale kursları hakkında bilgi almak isteyenler 0326 213 03 04 numaralı telefondan bilgi alabilecekleri vurgulandı.

ANTAKYA BELEDİYESİ GENÇLİK MERKEZİ’NDE ÜCRETSİZ RESİM KURSU YOĞUN İLGİ GÖRÜYOR

Antakya Belediyesi sosyal belediyecilik çatısı altında kurduğu Gençlik Merkezinde ücretsiz kurslar devam ediyor.

Antakya Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre Güzel Sanatlar Fakültesi, Güzel Sanatlar Lisesi, Eğitim Fakültelerine hazırlanan öğrencilere ve bunun yanı sıra hobi amaçlı resim sanatıyla ilgilenen her yaş grubundan Antakyalılara ücretsiz kurs imkanı sunulduğu bildirildi. Açıklamaya göre Cebrail Mahallesi Cengiz Caddesi üzerinde bulunan Antakya Belediyesi Gençlik Merkezi’nde haftada üç gün üçer saat olmak üzere resim kursları veriliyor.

EğitmenlerMelike Demir ve Nazik Arslanve Resim Kursu kursiyerleri, kurslardan memnuniyetlerini dile getirerek hem öğrenme ve kendini geliştirme hem de eğlenme imkanı sağladıkları resim kursunu hizmete sunan Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci’ye ve Antakya Belediyesi’ne teşekkür etti.

Açıklamada ayrıca katılmak isteyen vatandaşların Gençlik Merkezi’ne şahsen başvurabileceği gibi 0326 213 16 15 numaralı telefondan bilgi alabilecekleri bildirildi.

ANTAKYA BELEDİYESİ EKİPLERİ, ZÜLÜFLÜHAN MAHALLESİ’NDE YOL TESVİYE ÇALIŞMASI GERÇEKLEŞTİRDİ

Antakya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ZülüflühanMahallesi’nde yol tesviye ve malzeme serme çalışması gerçekleştirdi.

Antakya Belediyesi’nden yapılan açıklamada; ZülüflühanMahallesi’nde mahalle sakinlerinin istek ve ihtiyaçları doğrultusunda parke döşeme öncesi yol tesviye çalışması gerçekleştirildiği belirtildi.

Açıklamada; yol tesviye çalışmalarının ardından malzeme serme ve parke döşeme çalışmaları ile kısa sürede yolun kullanıma açılacağı vurgulandı.

‘TERTEMİZ BİR ANTAKYA’ İÇİN TOPLU TEMİZLİK ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ SÜRÜYOR

Antakya Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, şehrin 95 mahallesinde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Antakya Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, ‘Tertemiz Bir Antakya’ için sürdürülen hizmet kapsamında Emek, Aksaray ve AltınçayMahalleleri’ndetoplu temizlik çalışması gerçekleştirdi.

Antakya Belediyesi tarafından yapılan açıklamada; şehir genelinde sürdürülen hizmetler kapsamında belirtilen bölgelerde toplu temizlik çalışması gerçekleştirilerek vatandaşların sağlığını tehdit eden çevresel kirlilikler giderildiği belirtildi.

Antakya Belediyesi ekipleri, vatandaşların sağlıklı, temiz bir çevrede yaşaması amacıyla sorumluluk alanında bulunan ilçemiz tüm mahallelerinde temizlik çalışmalarına planlı olarak titizlikle devam ediyor.

 OĞLAKÖREN MAHALLESİ’NDE SATHİ KAPLAMA ÖNCESİ ASTAR ÇALIŞMALARI

Antakya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Oğlakören Mahallesi’nde sathi kaplama öncesi astar çalışması gerçekleştiriyor.

Antakya Belediyesi’nden yapılan açıklamada; sathi kaplama hizmeti kapsamında OğlakörenMahallesi’nde gerçekleştirilecek sathi kaplama çalışması öncesinde astar çalışması gerçekleştirildiği belirtildi.

Açıklamada hazırlık çalışmalarının ardından sathi kaplama çalışması yapılarak kısa sürede yolun hizmete sunulacağı vurgulandı.

EKİPLERİ, HACI ÖMER ALPAGOT MAHALLESİ’NDE PARKE ONARIM ÇALIŞMASI GERÇEKLEŞTİRDİ

Antakya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Hacı Ömer Alpagot Mahallesi’nde çeşitli kurumlarca yapılan kazı çalışmaları nedeniyle bozulan yollarda parke onarım çalışması gerçekleştirdi.

Antakya Belediyesi’nden konuyla ilgili yapılan açıklamada; Hacı Ömer Alpagot Mahallesi’nde mahalle sakinlerinin istek ve ihtiyaçları doğrultusunda bozulan yollarda onarım çalışması yapıldığı belirtildi. Antakya Belediyesi ekipleri sorumluluk kapsamındaki mahallelerde, ihtiyaç duyulan yollarda çalışmalarını sürdürüyor.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.