Başkan Kekeç: Şoför esnafına araç kredisi veriyoruz

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun 1 Nolu Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi, İskenderun İlçe sınırları içerisinde toplu taşımacılık yapan şoför esnafına150 liraya kadar araç kredisi veriyor.

Engelli ve yaşlıların toplu taşıma araçlarında kolayca seyahat edebilmelerine imkân tanımak amacıyla şöför esnafına kredi verdiklerini açıklayan İskenderun 1 Nolu Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Şaban Kekeç, tapu ve kefil karşılığında kredi vereceklerini belirterek “faydalanmak isteyen esnafın kooperatife başvuru yaparak bilgi alışverişinde bulunabilirler” dedi. KrediKefalet Kooperatifi olarak daime esnafın yaynında olduklarını yineleyen

İskenderun 1 Nolu Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Şaban Kekeç, yapılan ziyaretlerin esnafı da kooperatif yönetimini de memnun ettiklerii ifade ettiğini belirtti. Başkan Kekeç,  Kooperatif Müdürü Filiz Akın Kaynak, Halk Bankası 5 Temmuz Şube Müdürü Ekrem Alkış ile birlikte Belen Şoförler Odası Başkanı Şevket Ergüven’i ziyaret ederek, toplu taşımacılık yapan şoför esnafını konuyla ilgili bilgilendirdiler.

Yoğun iş temposu içerisinde her fırsatta esnaf ziyareti yaptıklarını ifade eden Başkan Şaban Kekeç, . “Şoför esnafımızı araç kredileri konusunda bilgilendiriyoruz. Esnafımızla yakın diyalog kuruyoruz. Onların varsa sorun ve sıkıntılarının giderilmesinde yardımcı oluyoruz” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.