Arsuz Drone Şampiyonası’nın 11. Etabına  Ev Sahipliği Yaptı

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Arsuz Kaymakmlığı, Arsuz Belediyesi ve İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nün katkılarıyla, Türkiye Hava Sporları Federasyonu’na bağlı Drone Yarışçıları Spor Kulübü olarak Uluslar Arası Drone Yarış Derneği’nin (IDRA) Dünya çapında farklı ülkelerde 23 ayaktan oluşan organizasyonun 11. Ayağı  28- 29  Temmuz tarihleri arasında İlçemiz  Gençlik Kampı’nda düzenlendi.

Türkiye’nin farklı illerinden gelen 32 pilot Arsuz’da  kıyasıya yarıştı. 2 gün süren yarışmaların sonucunda 1. Berkcan HACIMUSALAR 2. Buğra Kaan KABAKÇI ve 3. Dennis RİESSBECK oldu .Yarış sonucunda 1. Olan kişi 32 farklı ülkede birinci olan pilotlarla birlikte 2018 yılının sonunda Amerika Las Vegas’ta  düzenlenecek olan yarışmalarda Türkiye’yi temsil edecek ve  Türk Bayrağını dalgalandıracaktır.

Kaymakam SARI konuşmasında  ;Organizasyon Başkanının teklifine yönelik  “Festivaller Şehri  olarak anılan  Arsuz, her türlü etkinliğe ve yarışa ev sahipliği yapmaya hazır” cümlesiyle   14-15 Ekim 2017 tarihinde Türkiye Drone Şampiyonası  2. Etap Yarışmalarının düzenlendiği Arsuz da bu yıl da Uluslar Arası Drone Yarış Derneği’nin (IDRA) 11. Ayağı  Drone yarışlarına ev sahipliği yapmaktan  dolayı memnuniyetini belirtti. Bu yıl ki organizasyonun ilçemizde düzenlenmesinde destek olan Türkiye Hava Sporları Federasyon Ba’ e, Genel Sekreterimiz Mehmet TURHAN’ a , Türkiye Drone Yarışçıları Derneği Başkanı Göksel Kervancı’ ya, Ahmet ÖZKAYA’ya ve  hiçbir karşılık beklemeden tum organizasyonlar için emek harcayan Fşkanımız Ahmet Çagrı ÖZERestivaller Ana Komite Ekibimizdeki tüm arkadaşlarımıza teşekkür ederim.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.