Başkan Altan: KOBİ’lerin yanında olmaya devam edeceğiz

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Payas Belediye Başkanı Bekir ALTAN “Biz Her Zaman Kobilerimizin Yanında Olduk ve Her Zaman Zanında Olacağız” dedi.

Payas Belediyesinin Koordinasyonunda Düzenlenen kobilere destek olmak açıyla düzenlenen 2018 Yılı Makine, Teçhizat kredi faiz desteği ve KOBİGEL destek program tanıtım toplantısında konuşan KOSGEB Hatay il Müdür vekili Hayrettin Çevik, geçen yıllara oranla bu yıl destek başvuruların daha az olduğunu belirtti ve destek programlarından faydalanmak isteyen işletme sahiplerine son katılımın 22 Haziran tarihinde sona ereceğini hatırlattı.

“KOBİ DESTEKLERİNE BAŞVURULAR AZALDI”

Payas Belediyesi önderliğinde Payas’taki işletmelere destek olmak için girişimciler bir araya geldi. Toplantıya Payas Belediye Başkanı Bekir ALTAN, Payas Organize sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman ÇELİK ve Payaslı işletmeciler katıldı.

KOSGEB Hatay il Müdür vekili Hayrettin ÇEVİK beyin sunumuyla 2018 Yılı Makine, Teçhizat kredi faiz desteği ve KOBİGEL destek program tanıtım toplantısı Payas Belediyesi Konferans salonunda gerçekleştirildi. Destek programlarına çağrılarını yeniyen ÇEVİK bu sene başvuruların geçen senelere göre daha az olduğunu ve katılımın 22 Haziran son başvuru tarihi olduğunu hatırlatarak destek programları hakkında kobilere önemli bilgiler verdi. Soru ve cevap kısmından sonra Payas Belediye Başkanı Bekir ALTAN’ın “Biz her zaman kobilerimizin yanında olduk ve her zaman yanında olacağız “sözleri ile sona erdi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.