Yükseliş Koleji Bilim Kampüsü Mezuniyet Töreni

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Özel İskenderun Yükseliş Koleji Bilim Kampüsü Mezuniyet Töreni büyük coşkuyla kutlandı. Sınıf öğretmenlerinin öncülüğünde öğrencilerin yürüyüşüyle başlayan program , ADA ve ATA robotların misafirleri selamlamasıyla devam etti.

 

Müzik öğretmenleri Bilgen KASAR, Yeliz ÖZONUR, Ses sanatçısı Habib ve Beden Eğitimi Öğretmenimiz öncülüğünde hazırlanan ritim ve koro büyük alkış aldı. Okul birincisi Cihan YEŞİLDAĞ’ın kütüğe ismini çakmasının ardından, bayrak ve flama teslimi yapıldı.

Okul kurucumuz Nuri ÜYSEN konuşmasında Yükseliş Koleji ailesi olarak Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, soran, sorgulayan, kendisini gerçekleştiren bireyler yetiştirmek amacıyla çıktığımız bu yolda inşallah yeni kampüsümüzde de aynı anlayışla ülkesine bağlı bireyler yetiştirmek temel amacımızdır. Okulumuzu bir öğretim yuvası olmaktan daha çok bir bilim kampüsü haline getirmeyi planlıyoruz ve bu planlarımızı çok kısa bir süre içinde gerçekleştireceğiz” dedi.
Anadolu Lisesi Genç Grubunun mini konseri misafirlerimize keyifli dakikalar yaşattı. Onuncu Yıl marşıyla birlikte Beden Eğitimi Öğretmenimiz Nesrin ÜZER’in komutuyla kepler havaya atılmasıyla misafirlerimiz duygulu anlar yaşadı. İzmir Marşı ile kapanış gerçekleştirildi.

Üysen, Yeni bir dönem başlıyor hayatınızda ve her şey sizin şekillendirdiğiniz şekilde yol alacak. Umarım bu hayat size hep güler, şans ve başarı her zaman sizlerle olsun.” dedi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.