ŞAMPİYON İSKENDERUN BELEDİYE SPOR ARTIK “BAL”LI

Published on:  /   Yorum yapılmamış

6 Bin’e yakın taraftar topluluğunun izlediği karşılaşma öncesinde İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, takım kaptanları ve hakemlere çiçek taktim etmesi taraftarlardan alkış aldı.

2017-2018 Futbol Sezonu Hatay Süper Amatör Küme Play-Off karşılaşmasının son haftasında İskenderun Belediye Spor, 5 Temmuz dış sahasında Samandağ Spor’u ağırladı. Yaklaşık 6 Bin’e yakın taraftar topluluğunun izlediği karşılaşmada İskenderun Belediye Spor, Samandağ Spor’u 1-0 yenerek şampiyon olmasının ardından gelecek sezon Bölgesel Amatör Liginde (BAL) mücadele etmeye hak kazandı. Hatay bölgesi hakemlerinden Ömer Yüzer, Ahmet Fındık ile Münir Dadı’nın yönettiği müsabakada İskenderun Belediye Spor’u şampiyonluğa taşıyan golü 34. dakikada Osman Eroğlu attı.
BAŞKAN SEYFİ DİNGİL’DEN CENTİLMENLİK ÖRNEĞİ
İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, karşılaşma öncesinde her iki takım kaptanları ve maçın hakemleri Ömer Yüzer, Ahmet Fınduk ile Münir Dadaı’ya çiçek taktim etti. Başkan Seyfi Dingil, maç öncesinde İskenderun Belediye Spor soyunma odana giderek karşılaşmanın centilmenlik içerisinde geçmesi için telkinde bulundu.
MHP TEŞKİLATINDAN TEBRİK
Karşılaşmayı sonun kadar izleyen ve Turuncu Mavili ekip İskenderun Belediye Spor’a destek olan MHP İskenderun İlçe Başkanı Turan Bozkurt, İskenderun Ülkü Ocakları Başkanı Bünyamin Saraçoğlu, maçın bitiş düdüğünün ardından Şampiyon olan futbolcuları tek tek tebrik ettiler.
İŞ ADAMLARI DA TURUNCU MAVİLİLERE DESTEK OLDU
Aralarında bölgemizin saygın iş adamlarının da bulunduğu çok sayıdaki Turuncu Mavi sevdalıları protokolde yerlerini alarak İskenderun Belediye Sporlulara destek oldular.
ŞAMPİYON KUPALARINA KAVUŞTU
Play-Off liginin son haftasında Samandağ Spor’u 1-0 yenerek Şampiyon olan İskenderun Belediye Spor’a şampiyonluk kupası, Tertip Komitesi Başkanı Müfit Tatlı ile Hatay ASKF adına Başkan yardımcısı Ayhan Dik tarafından verildi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.