WordPress veritabanı hatası: [Can't create/write to file '/var/tmp/#sql_349f5a_0.MAI' (Errcode: 28)]
SHOW COLUMNS FROM wp_users LIKE 'author_order'

WordPress veritabanı hatası: [Duplicate column name 'author_order']
ALTER TABLE wp_users ADD `author_order` INT( 4 ) NULL DEFAULT '0'

WordPress veritabanı hatası: [Can't create/write to file '/var/tmp/#sql_349f5a_0.MAI' (Errcode: 28)]
SELECT t.*, tt.*, tr.object_id FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id INNER JOIN wp_term_relationships AS tr ON tr.term_taxonomy_id = tt.term_taxonomy_id WHERE tt.taxonomy IN ('category', 'post_tag', 'post_format') AND tr.object_id IN (15482) ORDER BY t.name ASC

Tülin Durgun Yetim’den Afrin şehidine ziyaret | Ekogündem Gazetesi

Tülin Durgun Yetim’den Afrin şehidine ziyaret

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) Tıp Fakültesi Göğüs Cerrahi Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Tülin Durgun Yetim, Suriye’nin Afrin bölgesinde terör örgütü PYD/PKK mensuplarınca düzenlenen saldırıda şehit olan piyade sözleşmeli er Sergen Pamukçu için başsağlığı mesajı yayınladı.
Doç. Dr. Tülin Durgun Yetim, gazetecilere gönderdiği mesajda, şunları söyledi:
“Suriye’nin Afrin bölgesinde terör örgütü PYD/PKK mensuplarınca düzenlenen saldırıda şehit edilen hemşerimiz sözleşmeli er Sergen Pamukçu’nun haberi yüreğimize kor ateşi düşürdü.  Allah için vatan için namus için canını feda eden bu kutlu evladı Hatay halkı hiçbir zaman unutmayacaktır.
Aziz vatan evlatlarının şehit olması yüreğimizi yakmaktadır. Ama bilinmelidir ki; devletimizin Afrin’de terörle çok etkin ve kararlılıkla yaptığı mücadele sonucunda şehitlerimizin kanı yerde kalmayacak ve terörün de kökü kazınacaktır. Gün birlik ve beraberlik günüdür. Aziz milletimiz aynen milli mücadele yıllarında olduğu gibi her türlü beladan kurtulacak ferasete sahiptir. Bu vesileyle Hataylı kahraman şehidimiz Sergen Pamukçu’ya ve tüm şehitlerimize rahmet, ailelerine ve aziz milletimize de sabır ve başsağlığı dilerim.”
Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.