Vali Ata’dan İKEM Ziyareti

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Eğitim öğretim yatırımlarının bir toplumun geleceği için en önemli yatırım olduğu düşüncesinden yola çıkarak, bu alanda bütün sivil toplum kuruluşları ve hayırseverlerimizin adım atması gerektiğini birçok defalar dile getiren Hatay Valisi Erdal Ata, eğitim kurumlarına ziyaretlerini sürdürüyor.
Bu kapsamda 12 Aralık 2017 Salı günü saat 10.00’da İKEM Kolejine gerçekleştirdiği ziyarette Vali Ata’ya aynı zamanda okulun kurucularından olan İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz da eşlik etti.
Ziyaret kapsamında Vali Ata, okulun öğrenci sayısı, okulun gerçekleştirdiği eğitim-öğretim faaliyetleri hakkında okul idarecilerinden ve öğretmenlerden bilgiler aldı, öğrencilerle sohbet etti.
Ziyaretten onur duyduğunu dile getiren İskenderun Özel İKEM Koleji Kurucusu Yılmaz ise eğitim ve kültür alanında yaptıkları çalışmalara devam edeceklerini ifade ederek yaptıkları çalışmalar ile ilgili olarak Vali Ata’ya bilgi verdi.
Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.