KIRIKHAN’A ARAÇ MUAYENE İSTASYONU

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Kırıkhan’ın en önemli ihtiyaçlarından birisi olan Araç Muayene istasyonunun ilçemize kurulması için yapılan çalışmalarda son adımlar atıldı.

Tuv-Türk Araç Muayene İstasyonu Operasyon Müdürü Erkan Dinç, Yeni Sanayi de kurulacak olan Araç Muayene İstasyonu ile ilgili çalışmalar yapmak ve konuyla ilgili bilgilendirmede bulunmak üzere Kırıkhan Kaymakamı Mustafa Erkayıran ve Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’a ziyarette bulundu.

Kırıkhan Kaymakamlığında gerçekleştirilen ziyarete; İlçe Kaymakam Mustafa Erkayıran, Belediye Başkanı Ayhan Yavuz, Ticaret Odası Başkanı H.İbrahim Cesur, Belediye Başkan yardımcısı Uğur Polat, Ziraat Odası Başkanı Mehmet Bilgili ve Tuv-Türk Operasyon Müdürü Erkan Dinç birlikte katıldılar.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan TUV Türk Operasyon Müdürü Erkan Dinç, Kırıkhan Muayene istasyonu ile ilgili son durum hakkında bilgilendirmede bulunarak Kırıkhan’daki araçların muayenesiyle ilgili sorunların çözüme kavuşturulması noktasında Araç Muayene İstasyonunun proje çalışmalarının tamamlandığını, 2017 Kasım ayı içinde Muayene İstasyonunun temelinin atılmasını hedeflediklerini ve 2018 yılı başlarında ise Kırıkhan’da hizmet vermeyi planladıklarını ifade etti. Ayrıca, ilçeye Araç Muayene İstasyonu kazandırılması için yaptıkları gayretli çalışmalar ve bu konuda attıkları olumlu adımlardan dolayı Bölge Milletvekili Mehmet Öntürk, İçe Kaymakamı Mustafa Erkayıran ve Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’a teşekkür etti.

Kaymakam Erkayıran ve Başkan Yavuz ise kendilerine yapılan bu nazikane ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Muayene istasyonu ile ilgili yapılan çalışmalar ve bilgilendirmeden dolayı Operasyon Müdürü Erkan Dinç’e teşekkür ederek; “İlçemizin en büyük ihtiyaçlarından bir tanesi olan Araç Muayene istasyonu için yaptığımız çalışmaların mükafatını yakın bir zamanda alacağız. İnşallah 2018 yılı içerisinde hem araç sahiplerini diğer ilçelere gitmekten kurtarmış olacağız hem de ilçemiz ekonomisine katkıda bulunmuş olacağız. Muayene İstasyonunun ilçemize kurulması yönünde bizlere göstermiş oldukları yakın ilgi, alaka ve özverili çalışmalarından dolayı başta TUV-Türk Operasyon Müdürü Erkan Dinç olmak üzere tüm TUV-Türk yöneticilerine teşekkür ediyoruz ” dediler.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.