Semai Semir 45. sanat yılında sahne aldı

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Usta sanatçı Gülden Karaböcek, yöremizin yetiştirdiği ünlü sanatçı Semai Semir’in 45. Sanat yılında Arsuz Beer Name Cafe & Pub’da sahne aldı.

Sanatçı ‘Dilek Taşı’ , ‘Sürünüyorum’, ‘Kırılsın Ellerim’, ‘Sen Evlisin’, ‘Artık Sevmeyeceğim’ gibi her dönem sevilen klasiklerinin yanı sıra, ‘Anlamazdın’ , ‘Hoş geldin’ gibi günümüzün sevilen şarkıları da seslendirdi.

2

Gülden Karaböcek ve Semai Semir düeti alkışlandı

Semai Semir, 45 sanat yılını  kutlamanın sevincini dostlarıyla ve değer verdiği sanatçı Gülden Karaböcek ile sahne almaktan dolayı mutlu olduğunu dile getirdi.

Hayranlarının zaman zaman sanatçıya eşlik ettiği gecede Gülden Karaböcek, Semai Semir ile birlikte’ Özel Orkestrası eşliğinde ünlü bestesi ” Dilek Taşı’ adlı parçasını, konser boyunca aralıklarla 3 defa seslendirdi.

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, eşi Selda Culha ve seçkin hayran kitlesi gecede nostaljik şarkılar eşliğinde gönüllerince eğlendiler.

1

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.