Asi Medya’dan bir başarı daha

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Bölgemizde gerçekleştirilen sosyal, kültürel ve sanatsal alandaki profesyonel organizasyonlarda İlklerin öncüsü Asi Medya Organizasyon yine ses getiren bir projeye imza attı.

Organizatör Ali Sabahoğlu, son organizasyonunda; Pop müziğinin başarılı sanatçısı Rafet El Roman’ı İskenderunlu hayranları ile buluşturdu.

Sabahoğlu yaptığı açıklamada;  “Asi Medya Organizasyon olarak her organizasyonumuz sonrası sanatseverlerin gözlerinde gördüğümüz güçlü ışığın bizlere verdiği cesaretle, gururla, aşkla daha fazla büyüyerek yolculuğumuza devam ediyoruz. İlk günkü heyecanımızla etkinliklerimizi sizlere ulaştırma çabasında olduk. Bugüne kadar organize ettiğimiz konser tiyatro ve birçok etkinlikte sanatseverlerin hafızasında unutulmayacak güzel anlara ve anılara aracılık ediyoruz. Asi Medya Organizasyon etkinliklerinde koltuklarınızda keyifli anların tadını çıkartın diye, biz daima görevimizin başında olacağız.” Dedi.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.