GELENEKSEL SÜNNET ŞÖLENİ BAŞLADI

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB) Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlenen “Geleneksel Sünnet Şöleni” bu yılki etkinlikleri başladı.

Uzman doktorlar eşliğinde gerçekleştirilen sünnet operasyonunda ilk gün 76 çocuk, sünnet olmanın heyecanını yaşadı. HATMEK salonunda gerçekleşen sünnet şölenine Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, HBB Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Mehmet Bozkurt,  HBB Başkan Danışmanı Aysun Çelenk ve çok sayıda davetli katıldı.

SÜNNET ÇOCUKLARI GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİ

Düzenlenen Geleneksel Sünnet Şöleni, Kur’an-ı Kerim Tilaveti okunmasıyla başladı. Yapılan duaların ardından sünnet olan çocukları ziyaret eden Başkan Savaş, ailelere ve sünnet olan çocuklarla zaman geçirdi.

Sünnet şöleninde etli pilav dağıtımının ardından, sünnet olan çocuklara çeşitli hediyeler dağıtılarak, davul zurna ve palyaçolar eşliğinde gönüllerince eğlendi.

Bir hafta sürecek toplu sünnet şöleninde yüzlerce çocuk HBB tarafından ücretsiz olarak sünnet edilecek.

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.