WordPress veritabanı hatası: [Can't create/write to file '/var/tmp/#sql_349f5a_0.MAI' (Errcode: 28)]
SHOW COLUMNS FROM wp_users LIKE 'author_order'

WordPress veritabanı hatası: [Duplicate column name 'author_order']
ALTER TABLE wp_users ADD `author_order` INT( 4 ) NULL DEFAULT '0'

WordPress veritabanı hatası: [Can't create/write to file '/var/tmp/#sql_349f5a_0.MAI' (Errcode: 28)]
SHOW FULL COLUMNS FROM `wp_options`

WordPress veritabanı hatası: [Can't create/write to file '/var/tmp/#sql_349f5a_0.MAI' (Errcode: 28)]
SELECT t.*, tt.*, tr.object_id FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id INNER JOIN wp_term_relationships AS tr ON tr.term_taxonomy_id = tt.term_taxonomy_id WHERE tt.taxonomy IN ('category', 'post_tag', 'post_format') AND tr.object_id IN (9716) ORDER BY t.name ASC

Başkan Kimyeci’nin çalışmalarından | Ekogündem Gazetesi

Başkan Kimyeci’nin çalışmalarından

Published on:  /   Yorum yapılmamış

BAŞKAN KİMYECİ AKSARAY MAHALLESİ’NDE  İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERE RAMAZAN GIDA ALIŞVERİŞ KARTI TAKDİM ETTİ

 

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci Aksaray Mahalle Muhtarlığında, ihtiyaç sahibi ailelere “Ramazan Gıda Alışveriş yardım kartlarını” takdim etti.

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci 30 bin aileye hazırlanan yardım kartları ile tütün ve alkol ürünleri hariç Merkez marketlerden 50 TL’lik alışveriş yapılabileceğini belirtti.

Aksaray Mahallesinde muhtarlığa başvuran ihtiyaç sahibi mahalle sakinlerine Ramazan Gıda Alışveriş Yardım Kartlarını bizzat takdim eden Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, vatandaşların Ramazan aylarını tebrik etti, hallerini hatırlarını sordu, gıda yardım kartlarını nasıl kullanacakları hakkında bilgi verdi.

 

BAŞKAN KİMYECİ: “MÜBAREK RAMAZANDA DOSTLUKLARIMIZ SEVGİ İLE BESLENİYOR”

 

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci mübarek Ramazan ayı münasebeti ile her gün bir mahallede hemşerileri ile iftar yemeğinde bir araya gelmeye devam ediyor.

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, Aksaray Mahallesinde Antakya Belediyesi’nce organize edilen iftar programına katılarak vatandaşların Ramazan aylarını tebrik etti. Başkan Kimyeci, Antakya Belediyesi’nin aşçıları tarafından Çorba Evi’nde hazırlanan iftar yemeklerini bizzat vatandaşlara ikram etti. Başkan Kimyeci ayrıca, Antakya Belediyesi olarak her akşam bir mahallede organize ettikleri iftar sofrası programları vesilesi ile hemşerileri ile aynı sofrada olma fırsatı bulmaktan büyük mutluluk duyduğunu, dostluklarının bu vesile ile sevgi bağına dönüştüğünü ifade etti.

Mobil Sahne ile Kuran-ı Kerim tilaveti, tasavvuf dinletisi, mehteran bölüğü dinletisi ve semazen gösterisi sunulan iftar programında Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci’ye, belediye meclis üyeleri, başkan yardımcıları, daire müdürleri ve mahalle muhtarları eşlik etti.

 

ÇORBA EVİ’NDE RAMAZAN’IN MANEVİYATINA UYGUN İFTAR SOFRALARI İLE VATANDAŞLAR HUZUR İÇERİSİNDE ORUÇLARINI AÇIYOR

 

Antakya Belediyesi mübarek Ramazan ayı münasebeti ile Çorba Evi’nde her akşam iftar yemeği ikram etmeye devam ediyor.

Antakya Belediyesinden yapılan açıklamada Çorba evine her akşam yoğun ilgi gösteren vatandaşların memnun ayrılmalarının gurur vesilesi olduğu belirtildi. Yapılan açıklamaya göre Çorba evinin iftarı ile oruçlarını açan vatandaşlar, deneyimli aşçı kadrosu, pırıl pırıl ortamı ve mütevazı sofraları ile Ramazanın maneviyatına uygun iftar yapmaktan memnuniyet duyduklarını ifade ettiler.

Antakya Belediyesi yüzlerce vatandaşa iftar yemeği ikram etmeye Ramazan ayı boyunca devam edecek.Tüm vatandaşlarımızı bu bereketin ve huzurun paylaşıldığı Ramazan sofralarında bir araya gelmek üzere her akşam Çorba Evi’ne davet ediyoruz.

 

ANTAKYA BELEDİYESİ EKİPLERİ KURUMLARDA İLAÇLAMA ÇALIŞMALARI GERÇEKLEŞTİRİYOR

 

Antakya Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü’ne bağlı haşere ile mücadele ekipleri tarafından kurumlar ile yapılan işbirlikleri çerçevesinde haşere ile mücadele çalışmaları gerçekleştirildiği bildirildi.

Antakya Belediyesi’nden konuyla ilgili yapılan açıklamada şunlar yer aldı; “Belediyemiz Sağlık İşleri Müdürlüğü haşere ile mücadele ekipleri kamu kurum ve kuruluşlarıyla tam bir işbirliği halinde resmi dairelerden gelen ilaçlama taleplerini karşılıyor. Belediyemiz Sağlık İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler hem eski hem yeni devlet hastanesinin rögarlarında haşere mücadelesi yaptı. Hastanenin yer altı kanal sistemlerinde üreyen başta hamamböceği olmak üzere birçok haşerenin hastane hizmet binasının içine girmesine engel olmak amaçlı ilaçlama yapıldı.

Hastanemizin yanı sıra bütün resmi kurumlarımızın, ibadethanelerimizin, okullarımızın, Apaydın Kampı ve Karakollarımızın talep ve istekler doğrultusunda ilaçlama hizmetlerimiz devam etmekte olup çalışmalarımız aralıksız sürecektir.”

 

KARDEŞLER MAHALLESİ’NDE CAMİ VE KURAN KURSU YAPIM ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

 

Antakya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Kardeşler Mahallesi’nde Cami ve Kuran Kursu yapım çalışmalarını sürdürüyor.

Antakya Belediyesi’nden yapılan açıklamada; Kardeşler Mahallesi’nde mahalle sakinlerinin ihtiyaçları doğrultusunda Cami ve Kuran Kursu yapım çalışması gerçekleştirildiği belirtildi. Açıklamada 200 m² yapı oturum alanına, toplam 460 m² inşaat alanına sahip Cami ve Kuran Kursu yapım çalışmalarının25.07.2017 tarihinde tamamlanacağı vurgulandı.

Açıklamada ayrıca alt katında Kuran Kursu ve abdest alma yerleri, üst katında cami olarak planlanan Cami ve Kuran Kursunun aynı anda 1200 kişi namaz kılabilecek şekilde planlandığı belirtildi.

 

MADENBOYU MAHALLESİ’NDE SPOR TESİSİ YAPIM ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

 

Antakya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Madenboyu Mahallesi’nde yapılan yeni spor tesisinde malzeme serme çalışması gerçekleştirdi.

Antakya Belediyesi’nden yapılan açıklamada; Madenboyu Mahallesi yapımı devam eden spor tesisinde malzeme serme çalışması gerçekleştirildiği belirtildi. Açıklamada mahalle sakinlerinin istek ve ihtiyaçları doğrultusunda devam eden malzeme serme çalışmalarının kısa sürede tamamlanarak kullanıma hazır hale getirileceği belirtildi.

 

AKÇAOVA MAHALLESİ’NDE YOL TESVİYE VE MALZEME SERME ÇALIŞMALARI

 

Antakya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Akçaova Mahallesi’nde yol tesviye, kot düşürme ve malzeme serme çalışması gerçekleştirdi.

Antakya Belediyesi’nden yapılan açıklamada; Akçaova Mahallesi sakinlerinin istek ve ihtiyaçları doğrultusunda yeni açılan yolda tesviye, kot düşürme ve malzeme serme çalışması gerçekleştirildiği belirtildi.

Antakya Belediyesi ekipleri şehir genelindeki 95 mahallede ihtiyaç duyulan yerlerde yol çalışmalarını sürdürüyor.

 

Kategori:
Etiketler:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.