Kız Meslek Lisesi Yılsonu Şenliği Gerçekleşti

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Samandağ İsmail ve Mehmet Kara Kız Teknik ve Meslek Lisesi, yılsonu şenliği gerçekleşti.

Şenliğe, Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hilmi Kapo,  Okul Müdürü Yıldız, Kürek Karaçay Bedii Sabuncu Anadolu Lisesi Okulu, Müdürü Ekrem Doğru, okul idaresi, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı. Okulun Güzellik ve Saç Bakımı öğretmenleri rehberliğinde öğrenciler saç ve makyaj show gösterisi sundular. Şenlikte, Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Alanı, El Sanatları Teknolojisi Alanı, Grafik ve Fotoğraf Alanı öğrencileri yıl içinde yaptıkları çalışmalar stantlarda sunuldu.  2 gün süren etkinliklerin açılış konuşmasını yapan okul Müdürü Yıldız Kürek “  Saygı değer misafirler, kıymetli meslektaşlarım ve sevgili öğrenciler; Okulumuz İsmail ve Mehmet Selim Kara Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin öğretmen ve öğrencilerinin yıl boyunca özveri ile hazırlamış olduğu ürünlerin sergilendiği ve etkinliklerinin sunulacağı geleneksel yılsonu şenliğimize hepiniz hoş geldiniz. Bu yıl önceki yıllardan farklı bizim için. Çünkü on yedi yıldır her yerinde ayrı bir emeğimiz, ayrı bir anımız olan bu binadaki son yılımız. İyisiyle kötüsüyle geçirdiğimiz 17 yılı geride bıraktık. Bu Binada 100 öğrenci ile başladığımız eğitim sürecini bugün aynı binada bin öğrenciyle sürdürüyor, binlerce hayata dokunmaya çalışıyoruz. Gençlerimize birer altın bilezik edindirmeye çalışıyoruz. Zamanla öğrenci sayımız arttıkça fiziki koşullarımız yeterli gelmemeye başladı. Bu sıkıntılara rağmen elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık. Tüm bu başarıların elde edilmesinde ve güzel çalışmaların sergilenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyor siz değerli konuklarımıza da katılımınızdan dolayı şükranlarımı ve saygılarımı sunuyorum.” dedi.

Samandağ İlçe Milli Eğitim Müdürü Hilmi Kapo:” Bu okulu ilçemize kazandıran hayırseverlerimize Allahtan rahmet diliyorum. Bu etkinliği düzenleyen okul idaremizi, öğretmenlerimizi öğrencilerimizi kutluyorum.3 yıl önce göreve başladığımdan bu güne kadar önemli bir aşama kat ettik. Bugün itibariyle eğitim öğretim ortamını daha da iyi yerlere getirerek yolumuza devam ediyoruz.” dedi .

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.