Bayezid-İ Bestami Hz Türbe Yolunda Yol Çizgi Ve Şerit Çalışmaları

Published on:  /   Yorum yapılmamış

Kırıkhan Belediyesi, Bayezid-i Bestami Hz. Türbesi yolu üzerinde yol çizgi, şerit ve refüj boyama çalışmalarını tamamladı.

 

Bayezid-i Bestami Hz. Türbesi yolu üzerinde yol çizgisi boyama işlemi başlatan Kırıkhan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, araçların trafikte düzenli şekilde seyir etmesi amacıyla gidiş geliş yönlerinin belirlenmesini sağladı.

 

Yapılan koordineli çalışmalar kapsamında Kırıkhan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından Sürücü ve yayaların güvenli yolculuk yapabilmesi için gerekli yol göstericileri olan çizgi ve şerit çalışmaları kapsamında Bayezid-i Bestami Hz Türbe yolunda başlattığı toplamda 2 km’lik yol boyunca refüj boyama, şerit ve yol çizgisi çekme çalışmalarını tamamladı.

 

Trafikte güvenli ulaşımın sağlanması amacıyla il genelinde çalışmalarını rutin olarak sürdüren Kırıkhan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, yol çizgilerinin yanı sıra yaya ve okul geçidi alanlarında boyama, bilgilendirme ve  levha monte  çalışmalarını da belirli programlar kapsamında devam ettiriyor.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.