CHP Gençliği: Denizlerin misyonunu edindik

Published on:  /   Yorum yapılmamış

CHP İskenderun İlçe Teşkilatı, 68 kuşağının gençlik liderlerinden Deniz Gezmiş, Yusuf Aslan ve Hüseyin İnan, idamının 45. yılında parti binasında bir anma programı düzenledi.

 

Düzenlenen anma toplantısına katılanlara teşekkür eden CHP İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu, CHP Gençlik Kolları Başkanı Cem Karpuz’u konuşmasını yapmak üzere davet etti.

 

CHP Kadın Kolları Başkanı Nilgün Selçuk, “Mazlumların sesi gönüllerin sevdası üç fidanın katledilişinin yıldönümünde burada olduğunuz için sizlere teşekkür ediyorum. Bu gençlerin, tüm amaçları tam bağımsız Türkiye yaratmak idi. Vatan Vatanlarını parsel parsel satanların değil, uğrunda darağacına gidenlerindir” dedi.

 

CHP Gençlik Kolları Başkanı Cem Karpuz, konuşmasında Deniz Gezmiş ve arkadaşlarından devraldıkları bayrağı ve mücadelesini devam ettireceklerini belirterek “ABD’nin güdümlü sömürüsüne başkaldırmış ve ülkemizin kırmızı çizgilerine sahip çıkmışlardır. İşte biz CHP gençliği olarak Mustafa Kemal Atatürk’ün bağımsızlık ateşinde; tıpkı Deniz ve arkadaşlarında olduğu gibi kendinize Onların yolunu misyon edindik. Deniz Gezmiş, Yusuf Aslan Hüseyin İnan’ı ölüm yıldönümlerinde saygıyla anıyoruz Özgürlük, eşitlik ve adalet mücadelesinde onların yolunda; Kahrolsun faşizm, Yaşasın tam bağımsız Türkiye” diyoruz” şeklinde konuştular.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.