İSTUDER Karasayar’ı Ağırladı!

Published on:  /   Yorum yapılmamış

İskenderun Turizm Derneği (İSTUDER) yönetim kurulu üyeleri, TBMM İdare Amiri AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar ile birlikte düzenledikleri kahvaltıda bir araya geldi.

İSTUDER Yönetim Kurulu Başkanı Sabahattin Uygun, yönetim kurulu üyeleri ve turizmciler ile birlikte Milletvekili Orhan Karasayar ile istişarelerde bulunmak üzere bir araya geldiklerini ifade ederek, katılımlarından dolayı Milletvekili Karasayar’a teşekkür etti.

TBMM İdare Amiri ve AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar davetlerinden dolayı İSTUDER yönetimine teşekkür etti.

Sohbet ortamında geçen kahvaltılı toplantıda konuşan Milletvekili Karasayar, AK Parti iktidarının Ülkeye, Hatay’a ve özellikle İskenderun’a yaptığı hizmetlerden bahsederek, “Bugüne kadar yapılan hizmetleri 15 yıl önce deselerdi hiç kimse inanmazdı. Allah’a çok şükür bizler AK Parti olarak Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın da desteğiyle milletimize ne söz verdiysek yaptık. Şimdi önümüzde bir referandum var ve tek başına iktidar dönemlerindeki hizmetleri geçmişten günümüze bir düşünün her şey ortada. Koalisyonlardan bu ülke çok çekti. Halkımız da bunun bilince ve inşallah 16 Nisan’da bu millet kararını ‘Evet’ olarak verecek” dedi.

Sohbet ortamında geçen toplantıda Turizmciler, Milletvekili Karasayar ile İskenderun’un  ve Turizm sektörünün genel sorunları konusunda istişarelerde bulundular. Milletvekili Karasayar’da Sektörün ve bölgenin sorunlarına vakıf olduklarını çözüm üretme ve bölgeye yatırım konusunda çabalarının devam edeceğini ifade ederek İSTUDER üyelerine istikrar için referandumun önemine de dikkat çekti, Cuma günü saat 14:00’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Hatay’da vatandaşlara hitap edeceğini söyledi.

Milletvekili Karasayar’a Doğum Günü Sürprizi!

Toplantının sonunda İSTUDER Başkanı Sabahattin Uygun yönetim kurulu adına Milletvekili Karasayar’a doğum günü sürprizi yaptı. Geçtiğimiz günlerde 52. Yaşını kutlayan Milletvekili Karasayar, doğum günü sürprizinden dolayı İSTUDER yönetimine teşekkür etti. Pastanın üzerindeki mumları üfleyen Karasayar’ı  İSTUDER yönetimi de yeni yaşından dolayı tebrik etti.

Kategori:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.